Oldal frissítése

Intel videókártyák

Intel Arc banner

Intel Arc - új játékos a videókártyák piacán

Az Intel egy világhírű technológiai óriás, amely most az Intel Arc dedikált videókártyákkal bővíti amúgy is gazdag portfólióját. Ahogy az Intelnél megszokott, az új hardvert élvonalbeli szoftvertámogatás egészíti ki. Az Intel Arc nemcsak a DirectX 12 Ultimate-et támogatja, hanem a Xe Super Sampling (XeSS) és a futurisztikus AV1 videó kodeket hardveres kódolással, illetve az Intel Deep Link technológiát is, amely lehetővé teszi több videókártya együttes működését. Emellett nem hiányozhat a nagy teljesítményű Intel Arc Control szoftver sem, amellyel a grafikus vezérlők és az összes fontos beállítás irányítása a kezedbe kerül. Olvass tovább, hogy többet tudj meg az Intel Arc videókártyákról.

Intel Arc A770 videókártya

A legnagyobb teljesítményű Intel Arc A770/A770M kártyák az igényes felhasználók számára

Az Intel Arc A770/A770M az Intel videókártyák legerősebb képviselői. A kártyák 32 rendkívül erős grafikus magot, akár 16 GB GDDR6 memóriát és a legújabb technológiát kínálják. Az Intel Arc A770/A770M csúcstechnológiai jellemzői közé tartozik a rendkívül hatékony Intel Xe HPG mikroarchitektúra, a legújabb DirectX 12 Ultimate, valamint az egyedülálló XeSS - felbontás-növelés mesterséges intelligencia és gépi tanulás segítségével, amely többféle üzemmódot és magasabb fps-t biztosít.

Stále špičkové a výkonné – grafické karty Intel Arc A750

Az Intel Arc A750 28 magos asztali videokártyák, amelyek az A770/A770M változatokhoz hasonlóan az Intel kínálatának csúcsát jelentik. A fent említett technológiai csodák mellett teljesen szabályozható RGB háttérvilágítással, prémium kategóriás aktív hűtőrendszerrel, DisplayPort 2.0 vagy HDMI 2.0b/2.1 monitorok csatlakoztathatóságával, a ray-tracing, az XeSS vagy az Intel Deep Link technológia támogatásával büszkélkedhetnek.

Intel Arc A750 videókártya
Intel Arc A380 videókártya

Intel Arc A380/A370M a tartalomkészítők és az online gamerek számára

Az Intel Arc A380/A370M kompakt, mégis elég nagy teljesítményű videokártyák, amelyeket a kevésbé igényes gamerek, streamelők vagy editorok számára terveztek. Az editorok és a multimédiás alkotók különösen értékelni fogják az Intel Arc A380/A370M támogatását a mesterséges intelligenciával kiegészített, fejlett Xe media engine-hez, míg a streamelők az Intel Arc Control szoftver széles választékát fogják szeretni, amelybe a Virtual Background vagy az Auto Frame is beletartozik. Az Intel Deep Link és XeSS támogatás is magától értetődő.

Fejlett Intel Arc videokártya-technológia

Az Intel Arc videokártyák technológiai fejlesztések sokaságát hozzák magukkal. A figyelemre méltó funkciók közé tartozik a DirectX 12 Ultimate támogatás, a XeSS (Xe Super Sampling) technológia - egy egyedülálló felskálázási technológia, amely mesterséges intelligenciát használ a kiváló megjelenítés és a magasabb fps elérése érdekében, az Intel Deep Link funkció biztosítja a zökkenőmentes együttműködést az Intel Arc videókártyák és az integrált Intel Core processzorkártyák között, valamint a nyílt AV1 kodek támogatása, amely jobb tömörítéssel magas videominőséget biztosít.

Intel Arc technológia
Paraméterek módosítása
28 termék

Intel videókártyák

A Intel videókártyák kategóriában összesen 28 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05