Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PC hűtés

A PC hűtés gyakorlatilag az összes PC-alkatrész, különösen a processzor és a grafikus kártya által termelt hőt eltávolítja ventilátorok vagy más hűtőeszközök segítségével. Hogyan válasszunk megfelelő méretű és teljesítményű PC hűtés eszközt? Olvass tovább, segítünk.

Folytatás
Paraméterek módosítása
791 termék
ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black - Vízhűtés
ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black
5
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Vízhűtés

PC hűtés

A PC hűtés kategóriában összesen 791 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10