Oldal frissítése

Husky

HUSKY outdoor

HUSKY outdoor felszerelések - irány a természet

A cseh HUSKY cég az egyik legismertebb kültéri felszerelés gyártó. Kínálatában találhatsz hátizsákokat, hálózsákokat, matracokat és sátrakat. A HUSKY célja, hogy minél több hegymászó és más természetbarát igényeit elégítse ki. A széles termékválasztékban a kempingezés szerelmesei, az alkalmi hegymászók és a hivatásos utazók egyaránt megtalálják a számukra megfelelőt. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a HUSKY Breaker 3 személyes univerzális sátor, amely megbízható védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. Tegyél mellé egy megfelelő hálózsákot és egy matracot, és álomszerű lesz a természetjárás.

HUSKY sátor

HUSKY outdoor sátrak minden alkalomra

A HUSKY sátrak különböző kivitelben kaphatók, így biztosan találsz minden évszakhoz és időjárási viszonyhoz alkalmas darabot. Az extrém kaland termékcsalád a hidegre és melegre egyaránt alkalmas, tartós expedíciós sátrakat kínál. Más kategóriákban találhatsz könnyű túrasátrakat, univerzális kemping sátrakat vagy igazán tágas sátrakat egy nagyobb csoport vagy az egész család számára. Minden HUSKY sátor kiváló minőségű anyagokból készül, és nagyon stabil tartószerkezettel rendelkezik, amely még az erős szélben sem adja meg magát.

HUSKY hálózsákok a minőségi alváshoz a szabadban

A termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy a te igényeidnek megfelelő HUSKY hálózsákot válaszd ki. Múmia, klasszikus négyszögletes és más, nem hagyományos alakú modellek állnak rendelkezésre. Válaszd például a HUSKY expedíciós hálózsákot zord körülményekhez, a kompakt és könnyű változatot túrázáshoz, vagy vegyél egy univerzális hálózsákot, amelyet kempingezéskor, nyaralóban vagy nyáron, sátorban alváshoz is használhatsz. A nagyszerű kényelem és az optimális hőkomfort mellett a HUSKY hálózsákok RIPSTOP kopásállóságot vagy kétoldalas cipzárt is kínálnak.

HUSKY hálózsák
HUSKY outdoor matrac

A HUSKY matrac teljes értékű pihenést biztosít

Minden HUSKY outdoor matrac szigeteli a talaj felől érkező hideget, és nagy kényelmet nyújt. Ha magaddal viszel egyet egy néhány napos útra, akkor hazaérkezésedkor észre sem fogod venni, hogy néhány napig nem az ágyadban aludtál. Nagyon népszerű a HUSKY önfelfújó matrac, amelynek köszönhetően megspórolhatod a matrac kézi felfújását, és néhány másodperc alatt bevetésre kész. Ezenkívül az alján található tartós anyag lehetővé teszi, hogy a matracot még göröngyös vagy sziklás felületen is használhasd. Szín alapján is választhatsz.

Paraméterek módosítása
108 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05