Oldal frissítése

Honor 20 Lite

4,6 30 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Honor 20 Lite

A telefon funkciói

154,8 mm

Honor 20 Lite mobiltelefon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

73,6 mm

Honor 20 Lite mobiltelefon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

8 mm

Telefon tömege: 165 g

Képernyőátló

6,21"

képernyőátló

Operációs rendszer típusa

Android 9 Pie

az operációs rendszer típusa

Akkumulátor

3 400 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM kártya típusa

Méretek

73,6 x 154,8 x 8 mm

telefon méretei (Sz × Ma × Mé)

Belsó memória

128 GB

belső memória

Kamera típusa

24 + 8 + 2 Mpx + 32 Mpx

kamera

Kapcsolat

LTE

a leggyorsabb internet

SD kártya

microSD akár 512 GB-ig

memóriakártya-nyílás

Tömeg

164 g

a telefon tömege

Honor 20 Lite, a megtestesült elegancia

A Honor 20 Lite mobiltelefon precíz feldolgozásával és számos prémium funkciójával örömet okoz a minőségi és kitűnő formatervezésű okostelefonok minden rajongójának. NFC, Galileo navigációs rendszer és nyolcmagos processzor jellemzi, sok egyéb mellett. A telefon nagyszerű lehetőségeket kínál, amelyet a kedvező árcédula tesz igazán vonzóvá. Csábító ajánlat, nemde?

Remek, nagy méretű IPS kijelző

A nagy méretű, 6,21" képátlójú IPS kijelző kétségtelenül uralja a telefon előlapját. Egy ilyen volumenű kijelzőn nem csak a klasszikus üzenetküldést vagy a közösségi hálózat használatát élvezheted ki, hanem a filmnézést vagy a kedvenc YouTube csatornáid megtekintését is. A 128 GB-os belső memória tovább fokozza a multimédiás szórakozás lehetőségét, emellett lehetőséged van saját microSD kártya behelyezésére is.
HUAWEI P30 mobiltelefon

Három kamera

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

NFC támogatás

HUAWEI P30 Pro mobiltelefon

3 400 mAh akkumulátor


Három kamera, páratlan végeredmény

A Honor 20 Lite fő előnye a kamerájában rejlik. A hátlapi kamera egy 24 Mpx-es fő objektívet, egy másodlagos 8 Mpx-es, 120 fokos széles látószögű érzékelőt és 2 Mpx-es mélységszenzort kínál. A mesterséges intelligenciának köszönhetően a Honor 20 Lite megannyi jelenetet felismer, és automatikusan beállítja az annak megfelelő paramétereket, még azelőtt, hogy megnyomnád  az exponáló gombot, így az elkészített kép a lehető legjobb minőségben jön létre, bonyolult beállítások nélkül.

Tulajdonságok, amelyek mindenki tetszését elnyerik

A Honor 20 Lite remekel az internetes kapcsolatok terén az elődjéhez képest. Az 5 GHz-es WiFi kapcsolódásának lehetőségével stabilabb internetkapcsolatot biztosít. A nagy sebességű USB-C az adatátvitelt szolgálja, míg az OTG szabvány támogatásával a telefont használhatod más kompatibilis elektronikai eszközökkel együtt. Az eredetileg nem betervezett 3,5 mm-es jack csatlakozóval a Honor 20 Lite nem csak a zene szerelmeseinek kedvez.


Kód:  UM304ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10