Oldal frissítése

Hisense AP220H

4,8 11 értékelés
48 390 Ft

Hisense AP220H

Úgy érzed, hogy nem megfelelően kapsz otthon levegőt? Ebben az esetben nagyszerű választás számodra egy ilyen Hisense légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A korszerű technológia és az effektív HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel friss és tisztított levegőt szívhass be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 20 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint időzítő.

Légtisztító Hisense AP220H Lifestyle
Légtisztító Hisense AP220H Oldalnézet

Hisense AP220H légtisztító készülék legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen hasznos HISENSE légtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Tökéletesen tiszta levegőt garantál 2 szűrővel
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 20 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 220 m³/h teljesítménnyel bír
  • A kívánt időpontban a beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót
  • Könnyen leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • Egy ilyen HISENSE légtisztító berendezés teljesítménye 42 W
  • A minimális zajszint értéke 50 dB(A), illetve a maximális érték 58 dB(A)

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán neves HISENSE gyártótól

Ezen HISENSE légtisztító készülék funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. A beépített időzítőnek köszönhetően egyéni igényeink szerint beállíthatjuk, hogy a levegő tisztító milyen időközönként működjön.

Légtisztító Hisense AP220H Képernyő

Könnyű használat és fejlett technológia

Ezen HISENSE légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk.

A verhetetlen szűrőrendszer mindent tökéletesen kiszűr

Egy ilyen hasznos HISENSE légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. Tökéletesen tiszta levegő érhető el 2 szűrő használatával. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. A szénszűrő elsősorban a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és egyebek eltávolításáról gondoskodik. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen modern HISENSE levegő tisztító 220 m³/h kapacitással rendelkezik. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 50 dB(A), és ez az érték legfeljebb 58 dB(A).

Méretei:

51 × 34,5 × 19,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 42 W
Légtisztító teljesítmény 220 m3/óra
Ajánlott szobaméret 20 m2
Maximális zajszint 58 dB(A)
Minimális zajszint 50 dB(A)
Felszereltség Kijelző

Funkciók

Funkciók Időzítő

Szűrők

Szűrők száma 2
Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 34,5 cm
Mélység 19,3 cm
Magasság 51 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HISCV119
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  738244
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05