Oldal frissítése

40" TCL 40L5A

4,5 4 értékelés
89 990 Ft

40" TCL 40L5A

TV TCL L5A Smart Android LED

Kiváló képminőség és az Android TV széles választéka

A TCL L5A televízió nagyszerű eszköz a szórakozás élvezetéhez kiváló képminőséggel és számos lehetőséggel. A VA panel Full HD felbontással kiemelia mély fekete színt és nagy kontrasztot, amelyet a Micro Dimming funkció még tovább fokoz. A TCL 40L5A tévé támogatja a HDR-t. Az Android operációs rendszernek hála szélesre nyílik az ajtó a szórakozás világába. Ez annak köszönhető, hogy számos alkalmazáshoz vagy játékhoz férhetsz hozzá a Play Áruházból. A televízióhoz Bluetooth segítségével más eszközök, például vezeték nélküli billentyűzetek vagy távirányítók és egyebek csatlakoztathatók. A tévés tartalmak lehetőségeia HbbTV-vel vagy a piros gombbal bővülhetnek.

TV TCL L5A Smart Android LED
TV TCL L5A Smart Android LED

Nagy kontraszt és nagy színtartomány Full HD minőségben

A 40 hüvelykes képátlójú nagyszerű kép a HDR támogatásnak köszönhetően biztosított. Ez a szabvány nagyobb színtartományt és jobb kontrasztot biztosít. Ezáltal a TCL 40L5A televízión még jobb, részletekkel teli képet élvezhetsz minden jelenettípusban. A TCL 40L5A minőségi látványt nyújt Full HD minőségben.

TV TCL L5A Smart Android LED

A TCL 40L5A még jobb kontraszttal kápráztat el

A TCL 40L5A televízió Micro Dimming funkcióval büszkélkedhet, amely több ezer különálló zónában elemzi a képet. Ezáltal helyileg szabályozhatod a fényerő és a kontraszt beállítását. A TCL 40L5A okostévé képminősége jelentősen javult, így jobb vizuális élményt nyújt, különösen sötétben.

TV TCL L5A Smart Android LED

Nagyszerű hangzás a Dolby Audio segítségével

A beépített hangszórók teljes hangzásképet teremtenek a Dolby Audio-nak köszönhetően. Térhatású hang vesz körül, amelynek köszönhetően teljes mértékben átadhatod magad az éppen nézett filmeknek vagy sorozatoknak.

TV TCL L5A Smart Android LED

A TCL 40L5A televízió támogatja a Multisound funkciót

Élvezd a TCL okostévé hangszóróiból érkező hangot, miközben streameld azt a 3,5 mm-es kábelen vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott fejhallgatóba. A beépített hangszórók és fejhallgatók hangereje külön szabályozható, így mindenki beállíthatja a kívánt hangerőt.

Szórakozási lehetőségek széles skálája az okostévén

Az Android TV-vel ellátott TCL 40L5A integrált Google Home és Google Assistant* szolgáltatással rendelkezik. Könnyedén megtalálhatod a legújabb kasszasiker filmet, ellenőrizheted egy meccs pontszámát, vagy tompíthatod a fényeket – mindezt anélkül, hogy félbe kellene szakítanod az éppen nézett műsort. Az Android TV lehetővé teszi a tartalom megosztását közvetlenül a tévéden. Az olyan innovatív funkciók, mint az egyszerű feladatváltás, a többfelhasználós fiókok és a másodlagos beállítások biztosítják, hogy kedvenc tartalmad mindig az első helyen legyen. Az Android operációs rendszerrel rendelkező TCL 40L5A televízión tartalmak széles választékát nézheted a legjobb minőségben. Magától értetődik a Netflix, a Disney+, az Amazon Prime, a YouTube, az HBO Max, a Spotify, a Twitch, a Kodi, a Plex, a Google Play Movies, a Rakuten és még sok más.

*A Google Assistant nem érhető el bizonyos nyelveken és országokban. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatátviteli díjak felszámításra kerülhetnek. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, az eszköztől és a hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.
TV TCL L5A Smart Android LED
TV TCL L5A Smart Android LED

Hangvezérlés a Google Assistant segítségével

Vezéreld a TCL 40L5A okostévét a hangoddal a Google Assistant segítségével, és élvezd a még nagyobb rugalmasságot és kényelmet! Anélkül, hogy felállnál a székedből, kiválaszthatod a tartalmat, alkalmazásokat futtathatsz, bekapcsolhatod a tévét, válthatsz bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok mást csinálhatsz.
*A hangvezérlést a tévé alján található külön mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával kapcsolhatod be vagy ki.
*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állástól függ.

Minden alkalmazás egy helyen – Play Áruház

Nyisd meg a Play Áruházat a TCL 40L5A televízión, és válassz az alkalmazások széles skálájából. Ezek APK-fájlokból is telepíthetők. Az Androidon keresztül sok tartalmat találhatsztévézéshez, játékokhoz, IPTV alkalmazásokhoz, médialejátszókhoz és még sok máshoz.

TV TCL L5A Smart Android LED
TV TCL L5A Smart Android LED

Népszerű tartalom a Netflixen HDR minőségben

Nézz különféle tartalmakat a népszerű Netflix streaming platformon HDR minőségben. A Netflix nagy mennyiségű tartalmat kínál, így minden néző biztosan talál kedvére valót.

TV TCL L5A Smart Android LED

A TCL 40L5A támogatja a YouTube-ot nagy felbontásban

A világ kedvenc zenei videóitól kezdve a videojátékokon és népszerű szórakoztató műsorokon át a hírekig és még sok minden másig, a YouTube-on nézheted, amit a világ néz. A TCL 40L5A televízióval előfizethetsz csatornákra, megoszthatod azokat a barátaiddal, és bármilyen eszközön nézheted azokat. Mindezt HDR minőségben! A YouTube-on található tartalmakra hanggal is kereshetsz, hála a MagiConnect mobilalkalmazásnak vagy az RC802V intelligens Smart Bluetooth távirányítónak, amely a TCL L5A sorozat opcionális tartozékaként vásárolható meg.

TV TCL L5A Smart Android LED

Elegáns, keret nélküli kialakítás

A TCL 40L5A televízió minimalista keretekkel ellátott kialakításának köszönhetően még jobban kiemeli a képet. A készülék többek között ezért is garantáltan megtalálja a helyét a belső térben.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 89,3 cm
Magasság 55,9 cm
Mélység 18,4 cm
Magasság talp nélkül 50,8 cm
Mélység talp nélkül 8,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 82,4 cm
Tömeg 5,2 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WK690b7c00
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  40L5A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15