Oldal frissítése

Happy Green

Happy Green – minden, ami a kerthez kell

Happy Green: Minden, amire a kertben szükséged lehet

A Happy Green szabadidős eszközök széles választékát kínálja. A vállalat termékeinek nagyszerű hasznát veheted a kertben, teraszon és erkélyen. A Happy Green kerti felszerelések még magasabb szintre emelik a mindennapi nyári tevékenységeket. Segítségükkel finom ételeket grillezhetsz, pihenhetsz, élvezheted a barátokkal való üldögélést vagy családi partit szervezhetsz. A minőségi kerti bútorok, napernyők és pavilonok vagy a Happy Green grillek lehetővé teszik, hogy úgy élvezd a nyarat, mint még soha.

Happy Green gril

A Happy Green kültéri grill gondoskodik a finom ételekről

A grillezés kétségtelenül az egyik legkedveltebb nyári tevékenység. A Happy Green acélból, zománcból, tálcás asztallal és csuklós fedéllel ellátott grilleket kínál. A legtöbb modell görgőkkel is fel van szerelve. Ha finom ételeket szeretnél, válassz faszenes grillsütőt. Grillezési kiegészítők, például rostélyok, vágódeszkák, brikettek és szerszámok is a rendelkezésedre állnak.

Pihenj a Happy Green kerti bútorokkal

A kerti bútorok kellemes helyet teremtenek a pihenéshez és a családi összejövetelekhez. A Happy Green fából, alumíniumból, fémből, öntöttvasból vagy műanyagból készíti gyönyörű kivitelű kerti bútorait. A kínálatban székek, asztalok, fotelek és padok is találhatók, és az egyes darabok egyenként vagy szettben is megvásárolhatóak. A kerti bútorok összességében lenyűgöző és elegáns pihenőhelyet teremtenek.

Happy Green kerti hinta
Paraméterek módosítása
70 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20