Oldal frissítése

Happy Green kerti sörpad szett - 180cm

4,3 3 értékelés
41 990 Ft

Happy Green kerti sörpad szett - 180cm

Grillezni készül? Ünnepelni szeretne barátaival? Van egy kocsmája és több ülőhelyet szeretne? A legegyszerűbb megoldás ez az asztalból és két padból álló szett, amelyet kültéren és beltéren egyaránt használhat. Ha éppen nincs rá szüksége, egyszerűen csak hajtsa össze és tegye el a garázsába, ahol garantáltan nem fognak nagy helyet foglalni.

A padok és az asztal könnyedén összecsukható, hála az egyszerű behajtható lábaknak - egy mozdulattal elintézhető. Ez alkalmassá teszi arra, hogy könnyedén áthelyezze az egész szettet. Mind az asztal, mind a padok meglehetősen stabilok. Az asztal fa lapja és a padok ülőlapjai erős fémlábakat kaptak; a felületük lakkozott, így magsabb az élettartamuk és tartósságuk.

Hála ennek a szettnek, biztosan élvezni fogja a nyarat! Csak állítsa fel az asztalt és a padokat, és máris jöhetnek a finomabbnál finomabb borok és sültek és kezdődhet a nyári parti!

Legfontosabb jellemzők

  • Asztal, 2 pad
  • Anyag: fa, fém lábak
  • Összecsukható
  • Méretek: asztal 180 x 50 x 77 cm, pad 180 x 25 x 46 cm
  • Max. terhelés: tábla 150 kg, 250 kg / pad
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Barna
Anyag Fa
Ülőhelyek száma 6
Székek száma 0
Padok száma 2
Típus Térben

Asztal

Alak Téglalap
Napernyő tartó Nem
Hossz 180 cm
Szélesség 50 cm
Magasság 77 cm
Lap anyaga Fa

Pad

Terhelhetőség 250 kg
Hossz 180 cm
Szélesség 25 cm
Magasság 45 cm
Kód:  HPG001c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50XGDJ8614-180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20