Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TP-Link hálózati eszközök

TP-Link router switch

TP-Link hálózati elemek: Gyorsan, stabilan és biztonságosan.

A TP-Link cég a hálózati elemek élenjártó gyártói közé tartozik. A WiFi berendezések kínálatában találhatók megbízható WiFi routerek, access pointok és extenderek. Az internethez telefonvonalon keresztül való csatlakozást megbízható ADSL és VDSL TP-Link modemek biztosítják és nem hiányoznak a mobil csatlakozást szolgáltató LTE/3G modemek sem. Több számítógép LAN hálózatba kapcsolására szolgálnak a kompakt switchek. A powerline eszközök pedig felváltják a nagy távolságra muködo Ethernet kábeleket, és így az adatátvitelhez közvetlenül használják a 230V-os elektromos vezetékek foglalatait.

WiFi router TP-Link

TP-Link WiFi routerek, access pointok és extenderek

A TP-Link WiFi routerekbe az internetet Ethernet kábellel lehet vezetni, és azonos módon 4 számítógépet lehet hozzá csatlakoztatni. A WiFi segítségével ezután számtalan mobil eszközt lehet hozzákapcsolni. Magától értetodik a Dual-band támogatása is, tehát a 2,4GHz és az 5GHz sávoké egyaránt. A TP-Link access pointok eredetileg elsodlegesen csak a WiFi jel továbbítását végzik, és a modemmel vagy a routerrel való összekapcsolódásukra 1 LAN port szolgál. Távolabbi helyeken a WiFi jel erosítése TP-Link WiFi extenderek segítségével is elérheto.

TP-Link modemek mobil és vezetékes DSL csatlakozáshoz

A mobil LTE/3G modemek egyesítik magukban a WiFi routert, és az internethez való hozzájutáshoz SIM kártyát használnak adattarifával. Kitunnek kompakt kivitelezésükkel és lehetové teszik vagy a hálózati muködést, vagy a hosszú üzemideju akkumulátorral való üzemelést. A TP-Link DSL modemek ugyanakkor vezetékes internethez kapcsolódnak az ADSL2+/VDSL2 modemek segítségével. A fejlettebb modellek emellett támogatják a korszeru 802.11ac WiFi szabványt az 5 Ghz sávban és a stabil összeköttetés érdekében megbízható antennarendszerrel vannak felszerelve.

Modem TP-Link
Switch TP-Link

TP-Link switchek és routerek

A TP-Link switchek több számítógépnek a helyi LAN hálózatba való kölcsönös csatlakoztatására szolgálnak. Az egyes portok RJ-45 csatlakozókkal vannak felszerelve és akár 1 Gb/sec sebességre is képesek. A switchek támogatják a legtöbb IEEE 802.3 Ethernet protokollt és az adatáramlás vezérléséhez a Full-Duplex vagy Half-Duplex  rezsimeket. A TP-Link switcheket csatlakoztatni lehet LAN és WAN portokra és néhány VPN protokollt kínálnak a biztonságos összeköttetés érdekében, beleértve a DDoS támadások elleni védelmet is.

TP-Link hálózati kártyák

A TP-Link USB hálózati kártyái csatlakoztatják a számítógépedet az internethez vezeték nélküli WiFi hálózat segítségével. A hordozható hálózati kártyák 3.0 és 2.0 USB interfésszel rendelkeznek és egyszeruen csatlakoztathatók a laptophoz vagy számítógéphez. Az asztali PC-hez való tartós installációhoz alkalmasak a PCI Express busszal felszerelt hálózati kártyák, amelyeknek részei a WiFi jel stabil fogadására alkalmas külso antennák. A TP-Link hálózati kártyák támogatják a 802.11a/b/g/n/ac WiFi szabványokat, és a Dual-band rezsimnek köszönhetoen akár 1900 Mb/sec átviteli sebességre képesek.

TP-Link hálózati kártya
TP-Link powerline

TP-Link powerline

A TP-Link powerline-ok az adatátvitelhez elektromos vezetékeket és 230V-os foglalatokat használnak. Ilyen módon akár 300 m távolságig felváltják az Ethernet kábelek bonyolult szerelvényeit. Minden powerline-nak saját RJ-45 csatlakozója van a modemhez, routerhez, access pointhoz vagy számítógéphez való kapcsolódáshoz. Az adatáramok elérik a maximum 2 Gb/sec sebességet, és nem hiányzik a 128-bites AES adatsifrírozás és a Plug & Play funkció alapján készült egyszeru konfiguráció sem. A TP-Link powerline-ok energiatakrékos rezsimmel vannak ellátva és szolgálhatnak WiFi extenderként is.

A TP-Link hálózati elemek tartozékai

A TP-Link eszközök kínálatában vannak irányított és mindenirányú WiFi antennák mindkét sáv - 2,4 és 5 GHZ - támogatásával a routerekhez. A TP-Link kompakt printszerverekkel hirtelen átváltoztathatod a meglévo USB portos nyomtatódat teljes értéku hálózati nyomtatóvá. A média átalakítók megbízhatóan elvégzik a fémes vezetés 100Base-FXport optikai szabvánnyá alakítását. A TP-Link vezeték nélküli cloud IP kamerái ezután lehetové teszik a távolról való, valós ideju követést és szenzorokkal is rendelkeznek a mozgás és a hang érzékelésére.

TP-Link IP kamera
Paraméterek módosítása
500 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05