Oldal frissítése

TP-Link TL-MR6400

4,6 100 értékelés
26 590 Ft

TP-Link TL-MR6400

Főbb jellemzők:

  • Ossza meg az LTE hálózatát más WiFi eszközökkel és élvezze a letöltést akár 150 Mbit/s-al.
  • A LAN/WAN port használatakor akár 300 Mbit/s-os átviteli sebesség is elérhető.
  • A készülék nem igényel összetett beállítást - csak helyezze be a SIM-kártyát, kapcsolja be és élvezze a nagy sebességű internetes kapcsolatot.
  • A LAN/WAN port biztosítja a lehetőséget és a rugalmasságot, amely lehetővé teszi Önnek, hogy kiválassza a saját kapcsolata típusát.

4G LTE hálózat

Használja ki az előnyeit a saját csúcsminőségű LTE hálózatának a TL-MR6400-al, amely ebben a módban képes elérni akár a 150 Mbps adatátviteli sebességet. Ezáltal élvezheti a zavartalan, megszakítás nélküli HD filmeket, a gyors fájlletöltést és a video chat-et, amely nem szakadozik.

Share 4G LTE hálózat
 
Vysoké přenosové rychlosti
 

300 Mbit/s sebességű vezeték nélküli kapcsolat

Ez a router akár 300Mbps-os WiFi kapcsolatot tesz lehetővé, amely az online játékok játszásához, a HD video streameléséhez vagy az extra gyors letöltéshez szükséges. A két külső antenna biztosítja a stabil vezeték nélküli kapcsolatot és a kiváló lefedettséget.

Beállítás nem szükséges

Az integrált LTE modemmel és a beépített SIM-kártya slot-al minden készen áll a villámgyors mobilinternethez. Az üzembe helyezés és a beállítás rendkívül egyszerű, és néhány perc alatt kész.

Slot pro SIM kartu
 
WiFi mindenhol van szüksége
 

WiFi mindenhol, ahol szükséges

A TL-MR6400 verhetetlen kényelmet és sokoldalúságot kínál. Tökéletes megoldást nyújt minden helyzetben. Bebiztosíthatja a kényelmes pihenést az internettel a hétvégi házban vagy a különféle távoli helyeken. Nyugodtan létrehozhatja a saját irodáját pillanatok alatt akár az építkezések közepén is.

 

Paraméterek

Funkciók

Jellemzők Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n
WiFi sávok 2,4 GHz

Csatlakozók

LAN 3 ×
WAN

SIM-kártya nyílások száma

SIM-kártya nyílások száma 1
Kód:  TP642b
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TL-MR6400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20