Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TP-LINK TL-SG108E

4,9 75 értékelés
11 390 Ft

TP-LINK TL-SG108E

A TP-LINK TL-SG108E egy költséghatékony, 8 portos Gigabit Ethernettel rendelkező switch, amelyet elsősorban kisvállalkozások vagy háztartások számára ajánlunk, ahol az eszközöknek egy egyszerű hálózatkezelő eszközre van szüksége. A switch szoftveres és L2 kapcsolaton keresztül, egyszerűen működtethető. A plug and play technológiának köszönhetően a telepítés rendkívül egyszerű, és szinte bárki kezelheti, előzetes háttértudás nélkül is. A swtich karbantartási funkcióinak hála könnyedén felismerhetővé és kijavíthatóvá válnak a hálózati problémák. A Network Administrator ezenkívül felruház a portprioritások konfigurálásának lehetőségével is, amely biztosítja, hogy a fontos, nagy sávszélességet igénylő adatok előnyt élveznek a hálózaton.

Ezenkívül, innovatív technológiájának köszönhetően, a switch akár 80%-kal alacsonyabb áramfogyasztással rendelkezik, ezáltal pedig nagy összegeket spórol meg neked élete során. Amennyiben egyes csatlakoztatott eszközök kikapcsolt állapotban vannak, az adott port automatikusan készenléti módra vált, amely jelentősen lecsökkenti az áramfogyasztást.

Kompakt kialakítása ideálissá teszi a switchet asztali számítógépek melletti, szűk helyeken vagy akár szekrényekben való használatra is.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 16 Gb/s

Portok

RJ-45 8 db

Méret

Szélesség 158 mm
Magasság 25 mm
Mélység 101 mm
Kód:  TP666w
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  TL-SG108E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10