Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HAIER

HAIER: Világvezető háztartási berendezések

A HAIER több mint 30 éve gyárt kiváló minőségű háztartási gépeket. Innovatív technológiákat alkalmaz, és büszke arra, hogy minden termékének modern dizájnja megfelel a világ legigényesebb vásárlóinak is. Az intelligens megoldásokkal lehetővé teszi, hogy az emberek kevesebb időt töltsenek a háztartás vezetésével kapcsolatos aggodalmakkal, és több időt töltsenek a családdal és barátokkal. A professzionális szolgáltatással és ügyfélkezeléssel a HAIER az elektronikai piac csúcsán áll.

HAIER hűtők

A HAIER hűtő mindenre gondol

Válogass a HAIER hűtőszekrények széles választékából, amelyekben egyaránt megtalálhatod a prémium kombi hűtőszekrényeket és a nagycsaládosok számára készült négyajtós modelleket is. Az innovatív Fresher Techs® technológia a speciális fiókoknak köszönhetően tartósan minőségi környezetet biztosít az élelmiszereknek. Míg a My Zone külön hőmérséklet beállításokkal gondoskodik a gyümölcsökről és zöldségekről vagy a gyors hűtésről, addig a Humidity és Dry Zone fiókok a megfelelő páratartalomért felelnek, az Instant Cool Zone pedig az italokat hűti le 20 percen belül. Természetesen a hűtők kínálnak antibakteriális védelmet UV fénnyel, NoFrost technológiát, csendes működést és egyszerű érintőképernyős vezérlést is.

A HAIER borhűtő egy borospince környezetét szimulálja

A HAIER borhűtő nem csupán egy nagyszerű dizájn kiegészítő. Optimális körülményeket teremt a borok minőségének otthoni környezetben történő megőrzéséhez. Állandó hőmérsékletet biztosít, szabályozza a páratartalmat, és az üvegajtóban lévő UV szűrőnek köszönhetően nem hatolhat be a fény a hűtő belsejébe. Az aktív szénszűrő megvédi a bort a külső szagoktól, amit akkor fogsz értékelni, ha a borszekrény a konyhádban található. És a zaj miatt sem kell aggódnod, mivel az alacsony rezgésszámú kompresszor hangereje nem haladja meg a 38 dB-t.

HAIER borhűtő
HAIER mosógép

A HAIER Direct Motion mosógépek szinte hallhatatlanok

A HAIER mosógép rendkívül csendes Direct Motion motort használ, így a zaj és a rezgés nem zavar majd a szokásos tevékenységeidben. Ugyanakkor a kevesebb alkatrésznek köszönhetően a mosógép hosszabb élettartamú, és alacsony víz- és áramfogyasztású. Az ABT® penész- és baktériumellenes kezelés megvédi a mosógép legveszélyeztetettebb részeit. A gőzfunkció minőségibb tisztítást és könnyebb vasalást biztosít. A HAIER mosógép emellett könnyen kezelhető és akár 16 programot is kínál.

Paraméterek módosítása
135 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05