Oldal frissítése

GP

GP baterie,svítilny, nabíječky

GP: Energia és fény életed útjához

A GP több, mint 50 éve foglalkozik akkumulátorok és kapcsolódó termékek gyártásával és fejlesztésével. Ez idő alatt, gazdag tapasztalatának és professzionális megközelítésének köszönhetően minden tekintetben területének egyik legjobbjává vált. Kiváló minőségű komponensek, precíz kidolgozás, magas szintű biztonság és kifinomult formatervezés teszi az akkumulátorokat, powerbankokat, zseblámpákat, fejlámpákat vagy GP elemeket nagyszerű segítőtárssá a mindennapi életben.

Jednorázové a nabíjecí baterie GP

GP elemek – a legjobb töltés az elektronikai készülékeidnek

Kínálatunkban több, mint 90 különböző típusú elem található minden egyes otthoni eszközödhöz. A ReCyko szériában eldobható és újratölthető NiMH GP elemekkel találkozhatsz. Emellett mikroceruza AAA, ceruza AAA és C, D, 9V elemeket, gombelemet és hallókészülékekbe vagy órákba való, speciális akkumulátorokat is kínálunk.

A GP lámpák még a legnagyobb sötétben is mutatják az utat

Megbízható segítséget keresel a munkához, egy kiránduláshoz a szabadba, vagy tartalék fényforrásra lenne szükséged? A GP lámpákat kompromisszumok nélküli minőség, formatervezés, maximális ellenállást biztosító alumínium test, márkás LED chipek és a választott modellre 5 éves garancia jellemzi. Továbbá, olyan praktikus funkciókat kínálnak, mint a többféle világítási mód, fókuszálás, mágnes, microUSB töltés és még sok más. Inkább a fejlámpát részesíted előnyben? A GP a szabadban való tartózkodáshoz, túrázáshoz és munkához alkalmas modelleket, valamint sportoláshoz való ultrakönnyű darabokat kínál a kevésbé igényesek számára.

GP svítilny a čelovky
GP nabíječka baterií

GP akkumulátortöltők a gyors és egyszerű töltésért

Az intelligens GP elemtöltők nagyszerű segítséget nyújtanak a tapasztalt szakemberek és a teljesen kezdők számára. Ezeknek köszönhetően nem kell aggódnod a töltő leválasztása miatt a hálózatról. Gyorsan és kényelmesen töltik fel az akkumulátoraidat, miközben csökkentik az áramfelhasználást. Nyugodtan pihenj egyet és rázd le magadról a töltő miatti aggodalmakat a GP töltőnek köszönhetően.

Paraméterek módosítása
134 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10