Oldal frissítése

GP LED Elemlámpa C33 + 2× AA GP Ultra elem

4,7 15 értékelés
8 290 Ft

GP LED Elemlámpa C33 + 2× AA GP Ultra elem


Apró LED zseblámpa, ideális munkavégzéshez

Praktikus LED-es zseblámpát keresel? GP C33180 lm fényáramot és 100 méteres világítási távolságot biztosít. A zseblámpán 3 különböző üzemmód található, amelyeket használhatsz (100%, 20% vagy COB). Az energiát két AA elem biztosítja, amelyek a csomagban találhatók. A zseblámpa jó választás szabadtéri tevékenységekhez, az IPX4 szabvány szerinti vízállóságának és alacsony súlyának köszönhetően, amely lehetővé teszi az övön fém kapcsokkal történő rögzítését.



Egyetlen vezérlőgomb

A C33 GP LED-es zseblámpa egyetlen gombjával rendelkezik, amellyel szabályozhatod az egyes világítási módokat - 100%, 20% és COB (oldalsó).


Bármelyik műhelyben otthon érezheted magát

A praktikus oldalsó COB LED-fény és a lámpatest végén lévő mágnes kombinációja hasznos lesz, ha mindkét kezed szabadon kell tartanod. A GP33 C33 GP LED-es zseblámpa intenzív fényáramot bocsát ki (180 lm), elég széles szétszórással, hogy mindent láthass.


 

Praktikus fókusz

Ha a C33 GP LED-es zseblámpát alaphelyzetben hagyod, akkor széles fénykúpot használhatsz rövidebb utánvilágítással. Teljesen ideális a munka során. Ha meg akarsz világítani egy tárgyat a távolból, akkor egyik kezeddel megnövelheti a fókuszt, amely eléggé szűkíti a fénykúpot ahhoz, hogy akár 100 m távolságra világíts.


Vízálló LED zseblámpa

Az IPX4 specifikációnak köszönhetően a hirtelen eső sem fog meglepni. Az akkumulátoros zseblámpának nem árt a víz és minden irányban könnyen ellenáll a fröccsenő víznek.


Edzett alumínium test

Edzett alumínium biztosítja a GP LED C33 akkumulátor lámpa tökéletes paramétereit, mivel páratlan keménységgel és könnyűséggel jár (csak 128 g). Az alumínium test pozitív hatással van a lámpára is, mivel jobban lehűti azt. Annak elkerülése érdekében, hogy a zseblámpa munka közben kialudjon, egy speciális csúszásmentes felületkezeléssel rendelkezik. Akkor se ess kétségbe, ha leejted, mert akár 1 méter magasról is könnyen eshet.


Csak 2 ceruza elem

A csomag két alkáli ceruzaelemet tartalmaz a GP márkától, amelyek a példás együttműködés első óráit biztosítják számodra. Az energiamennyiségüknek köszönhetően a lámpa akár 20 órát is képes tartani. Lemerülésük után bármilyen más eldobható vagy újratölthető elem használható.



Oldalsó COB LED lámpa

Az egyik világítási mód a praktikus oldalsó COB LED-fény is. Rövid távolságra világít, de egy sokkal tágabb térben. Teljesen tökéletes műhelyben dolgozva vagy szabadtéri tábor felállításakor.


Vízálló zseblámpa

Az elemes zseblámpát bármikor, kültéri munka közben is, gond nélkül használhatod, mivel ellenállása megfelel az IPX4 specifikációjának - még a heves esőzések sem károsítják.


Behúzható fókusz

A fókuszálással világosabb, élesebb és tágabb kúpot lehet elérni. A zseblámpa nagy ergonómiájának köszönhetően egyik kezeddel kényelmesen vezérelheted - amellyel a zseblámpát tartja.


3 fénymód

Ezt a lámpát egy többfunkciós gomb vezérli, amely reagál a nyomás intenzitására. Nyomd meg a be- és kikapcsoláshoz. Az energiaszint változtatásával válthatsz az egyes világítási módok között - 100%, 20% és COB.


Szuper erős CREE LED chipek

A professzionális lámpa kulcsfontosságú eleme kétségtelenül a chip. A CREE LED magas fényerőt és hosszú élettartamot, széles utánvilágítást és kellemes fényszórást biztosít .


Erős mágnes a hátulján

A fő gomb körül egy extra erős mágneses gyűrű van behelyezve, amelynek köszönhetően a GP LED C33-at bármilyen fémtárgyhoz vagy felülethez rögzíthető. Ideális sötétben történő munkavégzéshez.



Paraméterek

Típus

Típus Zseblámpa

Tulajdonságok

Maximális világítótávolság 100 m
LED-ek száma 2 ×

Tápellátás

Áramellátás Egyszer használatos elem
Max. akkumulátor élettartam 20 óra
Akkumulátorok száma 2 ×
Elem típusa AA

Vízállóság

Védettségi fokozat IPx4
Vízállóság IPX4

Különleges képességek

Speciális funkciók Ütésállóság, Vízálló

Méret

Mélység 26 mm
Szélesség 165 mm
Magasság 26 mm
Tömeg 128 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTGP004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891199183904
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20