Oldal frissítése

GARNI 45T OneCare + 3 év garanica

5 1 értékelés
161 190 Ft

GARNI 45T OneCare + 3 év garanica

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Ebben az esetben ideális választás otthonodba egy ilyen modern GARNI 45T OneCare légtisztító. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A korszerű technológia és az effektív antibakteriális, HEPA, hidegkatalizátoros szűrő biztosítja a tiszta és friss levegőt minden lélegzetvételkor. Teljesítményének köszönhetően 58 alapterületű helyiségekbe ideális. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus üzemmód, időzítő és levegő ionizálás.

Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...

GARNI 45T OneCare + 3 év garanica légtisztító készülék alapvető tulajdonságai

  • Eme GARNI légtisztító berendezés eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA, antibakteriális és hideg katalizátor
  • 58 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 488 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • A levegő ionizációs funkció eltávolítja az allergéneket
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • A szűrő mosható
  • A légtisztító a mobilalkalmazáson keresztül irányítható
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • A kijelzőn naprakész információk érhetők el
  • Érintéses vezérlőpanel
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés hívja fel a figyelmet
  • Egy ilyen praktikus GARNI légtisztító berendezés teljesítménye 85 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 38 dB(A), illetve az érték legfeljebb 54,8 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű légtisztítóban a méltán neves GARNI gyártótól

Eme GARNI levegőtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A légtisztító készülék optimális teljesítménye az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmi miatt. A levegő tisztító beépített időzítővel rendelkezik, melynek köszönhetően egyéni igényeinknek megfelelően állíthatjuk be a működési intervallumot. A szűrőcsere jelző akkor jelenik meg, ha a szűrőt ellenőrizni és esetleg cserélni kell.

Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Egy ilyen hasznos GARNI légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egy mobil alkalmazással vezérelhető, amivel csak egyszerűen bekapcsoljuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. A szükséges információk a könnyen leolvasható kijelzőn jelennek meg. Az érintős kezelőpanellel minden funkció ellenőrzése egyszerű és kényelmes. A légtisztítót távirányítóval lehet beállítani anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkcióval elkerülhető a nem kívánt beállítás vagy kikapcsolás. A szűrő tisztítása egyszerű folyamat, csak könnyedén öblítsük le vízzel, és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket.

Egy ilyen GARNI levegő tisztító érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Ezen GARNI légtisztító segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat ad a környezethez, hogy megszüntesse az allergéneket. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja tehát az egész folyamat hatékonyságának növelése, és még azoknak a részecskék eltávolítása is, amelyek egyébként a levegőben maradnának.

Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Egy ilyen modern GARNI légtisztító készülék beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penészgomba, allergén és poratka felfogását a HEPA-szűrő nagy hatékonysággal biztosítja. A hidegkatalizátoros szűrő könnyen lebontja az ammóniát, a benzolt és más veszélyes anyagokat. Az antibakteriális szűrő hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő baktériumokat. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen praktikus GARNI levegő tisztító 488 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A legalacsonyabb zajszint értéke 38 dB(A), illetve a maximális érték 54,8 dB(A).

Méretei:

66,2 × 40,1 × 23,2 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 85 W
Légtisztító teljesítmény 488 m3/óra
Ajánlott szobaméret 58 m2
Maximális zajszint 54,8 dB(A)
Minimális zajszint 38 dB(A)
Tulajdonságok Okos funkciók
Jelzés Szűrőcsere
Felszereltség Kijelző, Távirányító, Gyerekzár, Mosható szűrő, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Antibakteriális, Hideg katalizátor

Méret & súly

Szélesség 40,1 cm
Mélység 23,2 cm
Magasság 66,2 cm
Kód:  GARCV933
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GARNI 45T OneCare

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20