Oldal frissítése

GARNI

GARNI banner

GARNI: Tudjuk, mi van a horizonton túl

A GARNI technology a. s. vállalat, amelynek gyökerei 1995-ig nyúlnak vissza, a kezdetek óta időjárás állomások, légtisztítók, levegőminőség-mérők, hőmérők, higrométerek, digitális ébresztőórák, intelligens karkötők és adatgyűjtők forgalmazására specializálódott. Sokéves tudását és tapasztalatát teljes mértékben saját termékeinek fejlesztésébe fekteti, amelyek nem csak az európai vásárlók körében népszerűek. A GARNI technológia követi az aktuális trendeket, a technológiai fejlesztéseket, de mindenekelőtt figyel a vásárlói visszajelzésekre. Ezért termékei korszerűek, megbízhatóak és népszerűek a vásárlók, valamint a vállalatok körében, amelyek a maguk területén az élvonalba tartoznak.

WiFi elektronika GARNI

A GARNI WiFi időjárás állomásokkal mindig naprakész információkkal rendelkezhetsz

Időjárás. Mindig változik. Mindig váratlan. Egy délután alatt beállítasz mindent, és a mobiltelefonodon lévő egyértelmű alkalmazásnak és a GARNI készülékek WiFi kapcsolatának köszönhetően mindig tudod, milyen idő várható. Ha az opcionális kiegészítő érzékelőket is csatlakoztatod, akkor tökéletes áttekintést kapsz otthonodról. A hideg víz okozta sokk a medencében már a múlté. A Garni 30 éves történelme által bizonyította ellenállóképességét minden időjárási viszontagsággal szemben.

GARNI időjárás állomások - légy Te is profi időjós

Hányszor lepett már meg váratlanul eső, pedig az előrejelzés szép időt ígért? Bemutatjuk a megoldást a felhasználóbarát időjárás állomásokat gyártó GARNI technology of Ostrava vállalat képében.

GARNI technology időjárásállomások
GARNI technology légtisztítók

GARNI légtisztítók és levegőminőség mérők

A levegő otthonunkban nem mindig olyan tiszta és friss, mint szeretnénk. Hagyd, hogy gondoskodjunk a tisztaságáról. A GARNI légtisztítók szabadalmaztatott technológiával gyorsan eltávolítják a szennyeződések akár 99,9 %-át is. A GARNI légtisztítóknak és levegőminőség mérőknek köszönhetően szabadon lélegezhetsz.

A GARNI digitális ébresztőórákkal nem fogsz elaludni

A reggel több, mint a nap kezdete. Ez az a pillanat, amikor az új lehetőségekre ébredünk. A GARNI digitális ébresztőórái időben ébresztenek majd, és nem engedik, hogy bármiről is lemaradj, így tökéletes lesz a napod kezdete.

GARNI digitális ébresztők
GARNI technology érzékelők

GARNI érzékelők a hőmérséklet, páratartalom, CO2 és sok más mérésére

A vezeték nélküli érzékelőkkel gondtalan lehet az élet. A GARNI-val nyomon követheted a hőmérséklet és a relatív páratartalom változását a szabadban, a víz hőmérsékletét az úszómedencében, vagy akár a levegő minőségének szintjét is a CO2- és PM2,5 porszenzorokkal. Csatlakoztass opcionális érzékelőket a GARNI termékhez, és bővítsd a lehetőségeket.

A GARNI alkalmazással mindig kéznél vannak az adatok

Az alkalmazással a méréseidet valós időben követheted nyomon. Alkalmazásunkkal mindig elérhetőek lesznek az adatok, bárhol is leszel. Az alkalmazás teljes mértékben angol nyelvű, és 10 perc alatt mindent egyszerűen beállíthatsz. 

Paraméterek módosítása
80 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20