Oldal frissítése

FIXED

FIXED

FIXED – innovatív megoldások okoseszközökhöz

A cseh FIXED márka az elektronikus készülékek mindennapos tartozékaival foglalkozik. Minden terméket az alapoktól kezdve úgy terveztek, hogy a funkcionalitásra, a tartósságra, a minőségre és az egyszerűségre helyezték a hangsúlyt. Akár a telefonodat, akár egy új okosóra pántját, SMART lokátorodat, töltődet, hubodat szeretnéd megvédeni, vagy szeretnéd, hogy a telefonod ne kerüljön az ülésekre, amikor az autóval közlekedsz, a FIXED mindezekre kínál megoldást. A prémium kategóriás kiegészítők szerelmeseinek is örömet szereznek, a Prostějovi kézműves műhelyből származó bőrtermékek választékával, amely még a nagy igényű felhasználóknak is tetszeni fog.

FIXED tokok

A FIXED edzett üvege megvédi a készüléket az ütésektől

Mindenki azt szeretné, ha a telefonja egy év használat után is úgy nézne ki, mintha új lenne. Az elülső kijelző védelmére a FIXED márka edzett üvegeket kínál, amelyek az applikátoroknak köszönhetően könnyedén felszerelhetők, és a hangszórók védelmére is gondoltak. A FIXED védőüvegek megakadályozzák a fényképezőgép lencséinek karcolódását is, a fényképek minőségére nincs negatív hatással. Egyszerűen csak válaszd ki a különböző védőüvegek vagy tokok egyikét, és a telefonod teljes egészében védve lesz. A FIXED az okosórákhoz és a tabletekhez is kínál termékeket.

FIXED - innovatív töltési megoldás bármilyen helyzetre

Manapság nem lehet nélkülözni a töltőket, ezért a FIXED folyamatosan olyan megoldásokat keres, amelyekkel biztonságosabban és gyorsabban töltheted fel a készülékedet egy terjedelmes töltő nélkül. A FIXED miniatűr töltőket kínál autós és konnektoros változatban is. A vezeték nélküli töltési trenddel is lépést tartanak, és asztali töltőállomásokat vagy töltő- és autós tartó kombinációkat kínálnak MagSafe támogatással egyaránt.

FIXED mobiltelefon tartó
FIXED mobiltelefon tartó

A FIXED tartozékok bárhol képesek megtartani a készüléket

Napjainkban rengeteg eszközt használunk különböző helyeken. A FIXED-nél azon dolgoznak, hogy a lehető legkönnyebben használhatóvá tegyék a készülékeket, hogy jól láthasd és tölthesd őket, amikor lemerülőben vannak. Akár vezetsz, akár az irodában vagy, kirándulsz, vagy egyszerűen csak kényelmesen szeretnél filmet nézni, a FIXED mobiltelefontartók és egyéb eszközök nem hagynak cserben.

FIXED - bőrből készült tokok és pénztárcák gyártása

Ha a luxuskiegészítők rajongója vagy, a FIXED márka biztosan nem fog csalódást okozni számodra. A Prostějovban kézzel készített tokok és okos pénztárcák az egyik legjobb kiegészítők, amelyekkel megajándékozhatod készülékeidet. A FIXED Smile okos lokátorral ellátott bőrtárcák kínálatával soha többé nem szabadna elveszítened értéktárgyaidat. Ráadásul minden termék szeretettel és gondossággal készül, és évekig kitart.

FIXED Smile wallet
Paraméterek módosítása
3133 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15