Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FIXED Snap Lite háromlábú állvánnyal és vezeték nélküli kioldóval - fekete

4,5 38 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
11 490 Ft

FIXED Snap Lite háromlábú állvánnyal és vezeték nélküli kioldóval - fekete

A videofelvételek és tökéletes fotók készítése még soha nem volt ilyen könnyű és kényelmes. Többé már nem szükséges szívességet kérned másoktól, hogy fotót készítsenek rólad, majd pedig azzal terhelni őket, hogy nem tetszik az elkészült kép. A fekete színű FIXED Snap Lite teleszkópos szelfibot ugyanis gondoskodik erről számodra és mások számára is, amelyet elsősorban tripod funkciójának köszönhet. A FIXED Snap Lite szelfibotot 360°-ban forgó fej és maximum 56 cm-es hosszúság jellemzik. A Bluetooth kioldón található eltávolítható gombbal akár 10 méteres távolságból is készíthetsz vele fotókat. A FIXED Snap Lite szelfibot összecsukott állapotban csupán 20 cm hosszú, így ideális választás az utazásokhoz.


A FIXED Snap Lite fekete szelfibot fő jellemzői

  • Szelfibot és tripod kombinációja
  • A ház tartós alumíniumötvözetből készült
  • Összesen 4 teleszkópos részből áll, amelyeknek maximális hossza 56 cm
  • A 360° -ig elfordítható fej 5-9 cm szélességű telefonokhoz alkalmas
  • Távoli vezeték nélküli, kivehető Bluetooth kioldó cserélhető elemmel, legfeljebb 10 méteres hatótávolsággal
  • A FIXED Snap Lite szelfibot ideális utazáshoz, behajtott állapotban csak 20 cm-es
  • Kompatibilis az iOS 5.0 és újabb és az Android 4.3 és újabb verzióival

A FIXED Snap Lite szelfibotot bárhol használhatod

Ez a teleszkópos szelfibot vitathatatlanul nagyszerű segítség mindenkinek, aki szeretné a saját videófelvételeit vagy páratlan fotóit elkészíteni. A FIXED Snap Lite tripod-dal érkezik, ezt praktikusan bárhol felállíthatod és máris nekiláthatsz a felvételek készítésének. A mobiltelefonokat illetően az iOS 5.0 és újabb illetve az Android 4.3 és újabb operációs rendszer verzióval kompatibilis.

Maximális felhasználás bármilyen helyzetben

A FIXED Snap Lite szelfibot háza ellenálló alumínium ötvözetből készült, ez garantálja, hogy a készülék nagyon sokáig kitartson. Mind a négy részének maximális meghosszabbításával eléri az 56 cm-es hosszúságot is. A FIXED Snap Lite szelfibot tartója 5-9 cm-es szélességű telefonok megtartására képes, a 360°-os forgó rész pedig lehetővé teszi a telefon beállítását vízszintesen és függőleges pontosan abban a pozícióba, amely számodra megfelel.

Fotózás még nagyobb távolságból is

Az alaposan átgondolt formatervezésének hála a FIXED Snap Lite szelfibotot másodpercek alatt alakíthatod egy praktikus állvánnyá, amely azt jelenti, hogy a fotók és videofelvételek készítése még nagyobb távolságból sem jelenthet problémát. A Bluetooth segítségével távolról is vezérelheted a készülék kioldóját akár 10 méteres távolságból, hiszen a Bluetooth vezérlőgombot leveheted a FIXED Snap Lite szelfibot házáról és használhatod azt teljesen különállóan is. Így tehát pontosan a megfelelő pillanatban készítheted el a fotókat azzal a beállítással, amely számodra a leginkább tetszetős.

Tökéletes utazáshoz

A FIXED Snap Lite szelfibot összecsukható, ebben a helyzetben pedig csupán 20 cm hosszú, így remekül elfér a táskádban vagy a hátizsákodban. Pontosan ezért nagyszerű felszerelés a kirándulások és nyaralások alkalmával, sőt az otthon vagy a természetben készített videós blogokhoz is használhatod.



Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Asztalra, Kézbe
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mechanikus

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége 5 cm
Készülék max. szélessége 9 cm

Hossz

Min. hossz 21,3 cm
Max. hossz 56 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Állvánnyal (állvány funkció), Bluetooth-os vezérlés, Kivehető távírányító
Telefon maximális szélessége 90 mm

Anyag

Anyag Alumínium
Foganytú anyaga Gumi fogantyú

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod, Miniállvány

Tulajdonságok

Max. magasság 56 cm
Max. terhelhetőség 1 kg
Tömeg 0,2 kg

Anyag

Anyag Alumínium

Állványfej

Állványfej típusa Háromirányú (3D)

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Mobiltelefon-tartóval, Bluetooth vezérlő
Kód:  FXD088d47
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIXSS-SNL-BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05