Oldal frissítése

FAGOR Rapid Xpress 8 l 918010068

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FAGOR Rapid Xpress 8 l 918010068

A FAGOR Rapid Xpress kukta a minőségi design, kedvező ár és jó minőség kombinációja. A fazék tökéletesen megfelel minden háziasszony konyhájába, ahol széleskörű használatra lel. Minden tűzhelyre alkalmas, az indukciós főzőlapot is beleértve. Az ellenálló és robusztus fedő fogantyúja és a gőzszelep megfelelő helyzetbe állítása biztonságos kezelést biztosít. Közvetlenül azután, hogy lezárja a kukta fedelét, automatikusan bezáródik a zár.

A megerősített aljzatú kukta FAGOR PLAKSTEEL technológiájának köszönhető, hogy energiatakarékos, tökéletes a hőelosztása, takarékosan használja fel a megmaradt hőt, és tartja formáját. Öntisztító gőzszelepe 4 fokozatot kínál: alacsony nyomás (zöldség), magas nyomás (hús, hüvelyesek), gőz kiengedése és a gőzszelep eltávolítása. 

Legfontosabb jellemzők

  • Modern kukta rozsdamentes acélból
  • Egészséges és gyors főzés
  • FAGOR PLAKSTEEL technológiájú, megerősített aljzat
  • Ergonómikus fogantyú
  • Tartály térfogata 8 liter + nyomás sapka
  • A maradék hő használata
  • Függőleges gőzkiengedés
  • Alkalmas minden típusú tűzhelyre, beleértve az indukciós főzőlapot is

Sokoldalú segítő

Ez a könnyen használható kukta öntisztító szeleppel rendelkezik, két nyomás szinttel és alkalmas bármilyen élelmiszer elkészítéséhez. A kuktában zöldséget, rizst, húst és desszertet is főzhet. A dekompresszió lehetővé teszi a fazék fedőjének főzés utáni gyors, és kényelmes kinyitását. Főzés közben is tökéletesen tiszta és szagmentes konyhát garantál.  

Garantált minőség

A spanyol Fagor vállalat sok éves tapasztalatra épít, ezért a piacon stabil helyet foglaló termékeik között is bevállt és közkedvelt termék a kuktájuk. Egészségesen, ízletesen, és gyosan készítheti el fogásait. Az alkalmazott technológiának köszönhetően főzéskor megtartja a tápanyagok 50 %-át, és 70 %-kal kevesebb időt vesz igénybe. Ezért főzze, párolja és egyéb módon készítse el fogásait a minőségi FAGOR Rapid Xpress kuktában.  

Paraméterek

Típus

Típus Kukta

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  FAGTH010
Termékszám:  918010068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10