Oldal frissítése

FAGOR

Fagor

Fagor: Háztartási gépek a könnyebb életért

A híres spanyol márka, a Fagor megújította jelenlétét Európa különböző országaiban. A nagy háztartási gépek széles portfólióját hozza el a konyhába, és bemutatja az első termékeit is a mosási szegmensből. A Fagor épít a jó hírnévre, amelyet a márka a fogyasztók körében már a 90-es években szerzett, valamint a termékek első osztályú minőségére, funkcionális kialakítására és a fejlett technológiákkal ellátott berendezésekre helyezi a hangsúlyt.

  • Megbízható készülékek, amelyek hosszú éveken át veled maradnak.
  • Modern technológia és innovatív funkciók, legyen szó mosogatógépekről, sütőkről vagy mosógépekről.
  • Egyszerű és letisztult kialakítás, amely megkönnyíti a használatot és ellenáll az idő vasfogának.
Fagor tűzhely

A Fagor sütőkben minden megtalálható, amire a konyhában szükséged van

A változatos kínálatból minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelő Fagor tűzhelyet. Vannak a kínálatban indukciós, üvegkerámia, de gáz főzőlapokkal ellátott modellek is. A Fagor elektromos sütők kiváló, akár 77 literes űrtartalommal rendelkeznek, valamint minden szükséges funkciót biztosítanak, mint például a teleszkópos elszívó, a csillapított nyitódású ajtók vagy az érintőképernyő.

A Fagor sütők nagyon praktikus funkciókkal rendelkeznek

Minden egyes Fagor beépíthető sütő akár 77 literes űrtartalommal, teleszkópos fiókokkal vagy lágyan záródó ajtókkal rendelkezik. A fejlettebb modellek praktikus pirolitikus tisztítást vagy a Smell Free funkciót is kínálják, amely szagkatalizátorként működik. Egy másik lehetőség a Fagor multifunkciós sütő gőzfejlesztővel, amely lehetővé teszi a gőzfőzést, sütést vagy gőztisztítást.

Fagor sütők
Fagor főzőlapok

Fagor indukciós, üvegkerámia vagy gázos főzőlapok

 Bár manapság az indukciós modellek a legnépszerűbbek az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a rugalmas zónák, az automatikus edényérzékelés vagy az előre beállított hőmérsékleti programok, a klasszikus kerámia- vagy gázüzemű változatok széles választékát is megtalálhatod a Fagor kínálatában.

A Fagor sütő pirolitikus tisztítási funkciója.

Előre beállított programok a Fagor főzőlapokon.

Fagor tűzhelyek a konyhád igényeihez igazítva

A megfelelő páraelszívó kiválasztása és konyhába való illesztése néha kihívást jelenthet. Azonban mindig kiválaszthatod azt a Fagor páraelszívót, amelyik a legjobban illik a konyhádhoz. Találd meg az ideális kialakítású és méretű modellt kéményes, szigetes, teleszkópos vagy a teljesen beépített változatú kivitelben. A 3AF3-550N csak egy a beépíthető modellek közül, ami például érdekes és intuitív kezelőszerveket kínál, amelyeken nem találhatóak gombok, kézmozdulatokkal vezérelhető.

Fagor szagelszívók
    Fagor mosogatógépek

    Fagor mosogatógépek a tökéletesen tiszta edényekért

    A tökéletesen tiszta edények mellett minden Fagor mosogatógép számos okos funkcióval könnyíti meg a munkát. Megtalálhatod például az automatikus ajtónyitási funkciót a mosogatás utáni szellőztetéshez, a padlófényjelzést vagy az Aquastop biztonsági funkciót is. A még jobb mosogatógép higiéniáért pedig a SteamPower technológia felel. Található egy külön fiók is az evőeszközök számára, ami szintén alapfelszereltség minden szabadon álló és beépíthető modellnél.

    Gesztusvezérlési funkció a Fagor páraelszívókhoz.

    SteamPower technológia a Fagor mosogatógépekben.

    A Fagor hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket

    A Fagor összes szabadon álló hűtőszekrényét a népszerű alsófagyasztó kivitelben kapod meg. Megtalálod például a Total No Frost rendszert, az inverteres kompresszort vagy a praktikus LED világítást, ami nem csak az esti nassoláshoz nyújt nagy segítséget. A Fagor hűtőszekrényekben az élelmiszerek tovább maradnak frissek a páratartalom szabályozással ellátott VitControl fióknak, a Fresh Zone rekesznek, amely 0 °C körül tartja a hőmérsékletet, és a Fresh On szagszűrőnek köszönhetően.

    Fagor hűtők
      Fagor mosógépek

      Bízd ruháidat a Fagor felültöltős mosógépekre

      A Fagor felültöltős mosógépek a mosási szegmensbe való belépést jelentik. Bár a márka ezen új szakasza még messze nem ért véget, máris élvezheted a 16 mosási programot, köztük a SteamPower Pro-t, valamint a programidő lerövidítésének vagy az indítás késleltetésének lehetőségét. Emellett minden Fagor mosógép áttekinthető kijelzővel és angol vagy szlovák nyelvű kezelőpanellel rendelkezik. Egyelőre 6 kg vagy 7 kg mosási kapacitással rendelkező modellek állnak rendelkezésre.

      Paraméterek módosítása
      25 termék

      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

      Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

      További információ
      Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
      P-DC1-WEB15