Oldal frissítése

Epico

Epico

Epico - prémium mobil kiegészítők

Az Epico egy olyan mobiltelefon-kiegészítő márka, amely ma már világszerte több mint 30 piacon megtalálható. Az Apple Premium Partner és Apple Premium Reseller láncok egyik fő beszállítója. Az Epico termékei lépést tartanak a korral, és nemcsak csúcstechnológiával, hanem minőségi anyagokkal és elegáns dizájnnal is kiemelkednek. Az Epico vezeték nélküli töltőkre, adapterekre, power bankokra, kábelekre, védőüvegekre és borítókra specializálódott iPhone, iPad, MacBook és más Apple és Samsung termékekhez.

Epico vezeték nélküli töltő

Töltés bárhol, bármikor

Az Epico a vezeték nélküli töltők széles választékát kínálja, amelyek a legújabb technológiákat, például a Qi2-t és a MagSafe-et használják. Legyen szó az irodai töltőállványokról, az utazáshoz szükséges hordozható töltőkről vagy az autóba való töltőtartókról, az Epico megkönnyíti az eszközök otthoni, munkahelyi és útközbeni töltését. A 15W-os mágneses vezeték nélküli töltéshez Made for Magsafe tanúsítvánnyal rendelkező töltőket találsz a kínálatban, valamint Qi2 tanúsítvánnyal rendelkező töltőket, ami azt jelenti, hogy a 15W-os mágneses töltés már nem korlátozódik az iPhone-okra, hanem az Android okostelefonok felhasználói számára is elérhető.

Megbízható képernyővédelem az Epico segítségével

Az Epico prémium kategóriás képernyővédelmet kínál mobilkészüléked számára. A dupla edzett üveg kiváló minőségű anyagból készül, amely több minőségellenőrzési szakaszon megy keresztül, hogy kiváló védelmet nyújtson. Válaszd például a káros kék fény elleni védelemmel ellátott üveget, a privát sötétítő szűrővel ellátott üveget vagy az időtlen klasszikus Epico Hero védőüveget.

Epico edzett üveg
Epico iPhone tokok

Nagyszerű védelem és elegáns kiegészítő az iPhone készülékekhez

Az Epico iPhone tokok minimalista kialakításuknak és kiváló minőségű anyagaiknak köszönhetően nagyszerű kiegészítői telefonodnak. Precíziós pontossággal készülnek, hogy tökéletesen illeszkedjenek telefonodhoz, és megőrizzék annak minden funkcióját. Hatékonyan védik a készülékedet az esésektől és a karcolásoktól, a prémium modellek esetében pedig a beépített gombokkal vagy a kamera lencséje körüli megemelt kerettel egy extra védőréteget is nyújtanak. Próbáld ki a fekete színű, alumínium részletekkel ellátott Epico Mag+ Hero tokot vagy az extra tartós Epico Hybrid Carbon tokot.

Az Epico Resolve közelebb hozza a fenntarthatóságot

Az Epico a Resolve kollekciót a fenntartható jövő szem előtt tartásával hozta létre. Úgy tervezték, hogy tökéletesen megfeleljen a mindennapi követelményeknek. Olyan kiegészítőket tartalmaz, mint a power bankok, hubok, töltők, tokok és kábelek. Mindezt a legnagyobb figyelmet fordítva az újrahasznosított anyagok használatára, legyen szó újrahasznosított alumíniumról vagy műanyagról. Az Epico Resolve segítségével a fenntarthatóság közelebb kerül.

Epico Resolve kollekció
Epico zafír üveg

Epico zafírüveg - felülmúlhatatlan képernyővédelem

Az Epico zafír képernyővédő üvegek páratlan szintű védelmet nyújtanak iPhone és Apple Watch Ultra készüléked számára. Az üveg 99,99%-os tisztaságú, GIA által tanúsított zafírból készül, és a Mohs-skálán 9 pontos kivételes keménységet ér el, ellentétben más üvegekkel, amelyek 5-7 pont között mozognak. Ez garantálja az ellenállást minden karcolással szemben - kivéve a gyémántoktól származó karcolásokkal szemben. Az átfogó gyártási folyamatnak és az alapos minőségellenőrzésnek köszönhetően garantált a kiváló minőség és a készülék felülmúlhatatlan védelme. Legyen szó akár az iPhone kijelzőjének és kamera lencséinek, akár az Apple Watch Ultra kijelzőjének védelméről.

Kényelmes munkavégzés iPaden az Epico segítségével

Az Epico iPad tartozékai közé tartoznak a Bluetooth-on keresztül könnyen csatlakoztatható kompatibilis billentyűzetek, amelyek állítható állványokat és többfunkciós trackpadokat kínálnak a felhasználóknak, hogy az iPadet ne csak munkára használhassák hatékonyan. Az igényesebb felhasználókat a prémium minőségű alumínium billentyűzet vonzza majd, amely nagyszerű tartóssággal és luxus megjelenéssel rendelkezik. Az Epico olyan iPad tokokat is kínál, amelyek védik a készüléket, de megőrzik az iPad eredeti minimalista megjelenését. Ezek a tokok tartós anyagokat és átlátszó elemeket kombinálnak, amelyek kiemelik az iPad dizájnját, és olyan praktikus funkciókkal rendelkeznek, mint a tolltartó nyílások, így tökéletes választás a mindennapi használathoz.

Epico tartozékok iPadhez
Paraméterek módosítása
1031 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10