Oldal frissítése

SPELLO

Spello

Spello - Maradj kapcsolatban. Emelkedj ki a tömegből

A Spello egy modern és játékos márka, amely mobileszközökhöz való kiegészítőket kínál. Követi a legújabb trendeket, funkcionális és modern dizájnt nyújt. A fő szlogen "Maradj kapcsolatban. Emelkedj ki a tömegből." megragadja a márka filozófiáját, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy ne csak kapcsolatban maradjanak, hanem ki is tűnjenek a tömegből. A Spello vonzó árú termékek változatos portfólióját kínálja a mobileszközök széles skálájához.

Spello töltők

Töltsd fel eszközeidet a Spello vezeték nélküli töltőkkel

A Spello vezeték nélküli töltőket kínál, amelyek hatékony és gyors töltést biztosítanak mobileszközeid számára, beleértve az Apple és Samsung termékeket is. Otthoni vagy irodai használatra alkalmasak, biztonságos kapcsolatot és zökkenőmentes energiaátvitelt biztosítanak. Mivel ezek a töltők egyszerre több eszköz töltésére is képesek, véget vetnek a felesleges kábelek okozta zűrzavarnak.

Mindig legyen kéznél egy áramforrás a Spello power bankok segítségével

A Spello power bankok kényelmesebbé teszik az életedet. Töltsd fel megbízhatóan eszközeidet, amikor csak szükséged van rá. Akár több eszköz egyidejű töltésére is képes. A powerbankok ötvözik a funkcionális kialakítást és a fejlett technológiát, így nagyszerű útitársak. Akár egy hétvégére indulsz a városba, akár kempingezni a szabadban, a Spello powerbankok között megtalálod a megfelelőt, még a napelemes töltőpanellel ellátott modellek között is.

Spello power bankok
Spello telefontokok

Mindig megbízható védelem a telefonodnak a Spello tokokkal

A Spello telefontok megbízható védelmet nyújt okostelefonodnak anélkül, hogy kompromisszumot kötne a dizájn és a funkcionalitás terén. A márka számos okostelefon-modellhez kínál különböző borítóváltozatokat, így kiválaszthatod az igényeidnek megfelelőt. Azok számára, akik szeretik a telefon eredeti dizájnját, a Spello klasszikus átlátszó tokokat kínál, míg a flip tokok minden oldalról átfogó védelmet nyújtanak, és a bankkártyák tárolására szolgáló nyílásoknak köszönhetően praktikusak is.

Tartsd tökéletes állapotban a kijelződet a Spello üvegfólia segítségével

A Spello üvegfóliák tökéletes állapotban tartják készüléked kijelzőjét. A különböző telefonmodellekhez kapható üvegfóliák kiváló karcállóságot biztosítanak, és hatékonyan védik a képernyőt a váratlan leesésekkel vagy ütésekkel szemben. Precíz kidolgozásuknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak mobilod képernyőjéhez, és megőrzik az érintőképernyő teljes funkcionalitását.

Spello Üvegfólia
Paraméterek módosítása
443 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15