Oldal frissítése

ECOVACS DSLIM2

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECOVACS DSLIM2

2 az 1ben robotporszívó az alapos takarításhoz

A mop funkcióval ellátott ECOVACS DEEBOT SLIM2 robot porszívó praktikus asszisztensré válik a háztartások mindennapi takarításában. A vezeték nélküli akkumulátor működésének köszönhetően nem zavaró kábelek akadályozzák a porszívót. A DEEBOT teljesen automatikusan működik intelligens érzékelőkkel a helyiség akadályainak felismerésére a teljesen biztonságos tisztítás biztosítása érdekében.

Alacsony kialakítás az átfogóbb tisztításért

A DEEBOT SLIM 2 kifinomult kialakítású, rendkívül alacsony profilú, és gondoskodik az alapos tisztításról az ülés, a fotel, a szekrények, az ágyak és más nehezen hozzáférhető helyek alatt. A hagyományos porszívókhoz képest sokkal több helyet takarít meg anélkül, hogy bútorokat kellene kezelni.

Minden szennyezéssel megbirkózik

Ennek a modellnek a fő előnye a közvetlen szívórendszer, amely biztosítja háziállatának vagy hajának a leghatékonyabb tisztítását anélkül, hogy belekapaszkodna a forgásba. A felmosórongy rögzítése sokoldalú tisztítósegédhez vezet, amely nemcsak a padlót söpöri és porszívja, hanem egyetlen lökéssel is megtisztítja.

3 tisztítási mód

3 tisztítási mód közül választhat, hogy megbirkózzon egy adott szennyeződéstípussal. Az automatikus üzemmód mellett van egy program a sarkok alapos tisztítására vagy az erősen szennyezett területek intenzív tisztítására (úgynevezett. pont mód).

Mobilalkalmazással való vezérlés

Miután párosította a porszívót az ECOVACS Home mobilalkalmazással, könnyen beállíthatja a tisztítási módot és a távoli indítási időt. Ezután nyomon követheti az általános tisztítási folyamatot, vagy ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét és a fő- és oldalkefék aktuális állapotát az intelligens mobil kijelzőn .

Távirányító

Távirányítás

A mobil alkalmazás segítségével bárhonnan vezérelheti robotját. Könnyen kezdje el a tisztítást előre, pl. munkából visszamenni egy rendezett lakásba.

A tisztítás tervezése

A takarítás tervezése

A mobil alkalmazás ütemezési funkciót kínál a rendszeres tisztítási idő kényelmes beállításához.

Szívóvezeték kusza veszélyek nélkül

A szívónyílás alapos összegabalyodása nélkül eltávolítja a morzsákat és szennyeződéseket, beleértve a szőröket is, ami különösen kedvelt a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára.

Akadály észlelési technológia

Beépített ütközésérzékelőkkel a porszívó biztonságosan elkerüli az akadályokat a helyiségben. Ezenkívül a készülék oldalain található puha lökhárítók megóvják a bútorokat a sérülésektől.

Biztonságos tisztítás a lépcsők körül

A helyiségben történő biztonságos mozgás biztosítása érdekében a DEEBOT SLIM 2 esést gátló érzékelővel van felszerelve, hogy tisztítás közben minimalizálja a lépcsőház vagy az emelt küszöb károsodásának kockázatát.

Automatikus töltés

Ha az akkumulátor lemerül, a robot porszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, ahol az akkumulátor automatikusan feltöltődik, hogy a DEEBOT folytathassa a tisztítást. Legfeljebb 110 perc futási idő töltésenként.

Nagy teljesítményű szűrő

A hatékony szűrésnek köszönhetően a porszívó összegyűjti a finom port és a atkákat, és tisztítás közben csökkenti az allergiához és asztmához kapcsolódó levegőben lévő anyagok mennyiségét is . A rendszeres tisztítás biztosítja az otthon egészségesebb és tisztább levegőjét, így ismét szabadon lélegezhet.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Távirányító, Akadály észlelése

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 110 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Szín

Szín Ezüst
Kód:  ECODS632
Termékszám:  DSLIM2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15