Oldal frissítése

Ecovacs DR 95 MKII

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs DR 95 MKII

Az Ecovacs Deebot R 95 MKII robot porszívó remek társ a mindennapos takarításban. Ne vonszold magaddal többé a nehéz porszívót a kényelmetlen kábellel, lépj a kényelem következő fokozatára. A DR 95 MKII önállóan dolgozik fantasztikus eredménnyel, így nyugodtan elmehetsz munkába vagy kirándulni és kitakarított házba térsz majd haza.

Az Ecovacs DR 95 MKII porszívó legfontosabb tulajdonságai

  • Robot porszívó remek áron
  • Söpör, porszívóz, felmos és szárít
  • "V" alakú fő kefe a hatékony takarítás érdekében
  • Alkalmas a kemény padlófelületekre és az alacsony szálú szőnyegekre
  • Ötfokozatú tisztító rendszer
  • Az új Smart Navi technológia szkenneli a környezetet
  • Ütközés elleni érzékelők
  • Automatikus töltés a dokkoló állomáson
  • Okostelefonnal vezérelhető

A porszívónak az akadályok nem akadályok többé

Ezt a robot porszívót úgy tervezték, hogy megbirkózzon az egész lakás kitakarításával, bármilyen fennakadás nélkül. Könnyedén áthalad az összekötő elemeken és a küszöbökön és kis magasságának köszönhetően az alacsony bútordarabok alá is befér, ahová eddig csak a porszívócsővel jutottál be. Az összes szennyeződés fennakad a kiváló hatékonyságú szűrőn és az 520 ml térfogatú gyűjtőedényt nem kell gyakran üríteni.

A modell legfőbb előnye a "V" alakú kefe, amely a szőnyegek hatékony és mélységi tisztításáért felelős. Ezenkívül a kefe könnyen kihúzható, így a hajak és állatszőrök feltakarításában is tökéletes. Következő specialitása a többfokozatú takarítási rendszer, amikoris a porszívó nemcsak söpör, de porszívózik, felmos és szárít is. A levehető víztartály állandóan nedvesen tartja a mikrószálas törlőkendőt a felmosás egész ideje alatt.

Az Ecovacs robot porszívó intelligens vezérlése

A Deebot DR95 MKII szabadalmaztatott Smart Navi technológiával rendelkezik, amely feladata otthonod feltérképezése és ezután a takarítás vonalának leghatékonyabb megtervezése. Az okostelefon aplikációjának segítségével követheted a porszívó feladatait és mindent betervezhetsz még akkor is, ha nem vagy otthon. Előnyére szolgál a saját elképzelés szerinti virtuális határok megszabása, amellyel beállíthatod, hol takarítson a porszívó.

A robot porszívó két oldalsó keféje maximális hatékonyságú takarítást biztosít a falak mentén és a sarkakban. A porszívó továbbá egy remek érzékelő rendszerrel is felszerelt, amelynek köszönhetően felismeri az akadályokat, így nem megy neki semminek. Természetesen több takarítási mód közül választhatsz, ahol a teljesen automata működés mellett jelen van például az általad választott helységek takarításának lehetősége is.

A porszívó csúcsminőségű akkumulátort tartalmaz, amellyel akár 90 percigműködik és teljes kapacitásra töltése 3-4 órát vesz igénybe.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 6 ×

Tápellátás

Töltési idő 4 óra
Működési idő 90 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Szín

Szín Szürke

Zajszint

Zajszint 69,5 dB

Méret és súly

Magasság 14 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 42 cm
Súly 5 kg
Kód:  ECODR951
Termékszám:  DR95 MKII
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15