Oldal frissítése

Ecovacs DMINI

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs DMINI

Az Ecovacs Deebot Mini robotporszívó  segítséget nyújt Önnek a mindennapos takarításhoz. Ne húzzon a porszívó mögött hosszú,  bosszantó kábelt,  lépjen egy magasabb szintű kényelemre. A DMini robotporszívó önállóan  működik, és az eredmények teljesen fantasztikusak, így Ön elmehet dolgozni  vagy kirándulhat, és amikor hazaér, egy tiszta ház várja Önt. 
 

Az Ecovacs DMINI robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • Robotporszívó nagyszerű  áron
  • Lágyít, porszívóz  és feltöröl
  • Közvetlen szívás
  • A görgők függesztett / lebegő mozgásúak
  • Hatékony haj- és szőrszál- tisztítás
  • Ütközésvédő érzékelők
  • Automatikus töltés  a dokkoló állomáson

Porszívó, ami nem okoz problémát

Ez a robotporszívó úgy lett kialakítva, hogy korlátozás nélkül tudjon közlekedni az egész házban . Könnyen áthaladhat a vezeték-átvezető síneken és küszöbökön, és kis magassága lehetővé teszi az alsó bútorok alatt való működést, amely helyek egyébként egy normál porszívóval  nehezen elérhetőek lennének. A kialakításnak köszönhetően egyszerűen kezeli a különböző padlófelületek tisztítását, mivel tökéletesen kialakított lebegő kerekekkel van felszerelve, amelyek egyenetlen felületekhez is alkalmazkodnak.
 

A robotporszívó maximális hatékonysága

Két Ecovacs DMINI oldalsó kefe biztosítja a maximális takarítási hatékonyságot a falak és sarkok körül. Ugyancsak fel van szerelve egy nagy detektáló rendszerrel, amely észleli az akadályt azelőtt, mielőtt találkozna vele . Természetesen Ön számos takarítási mód közül választhat:  a teljesen automatizált működtetés mellett lehetőség van speciális sarkok vagy erősen szennyezett területek intenzív tisztítására is.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a takarítási idő beállításának okos funkcióját. Miután elkészült, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, hogy minél hamarabb készen álljon a további feladatokra. A porszívó fel van szerelve egy magas- minőségű akkumulátorral, hogy akár 90 percig is tudjon folyamatosan dolgozni,  a teljes kapacitásra pedig  körülbelül 4 óra alatt töltődik fel újra.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Funkció Automata feltöltés, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Távirányító

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 90 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 8,2 cm
Mélység 27 cm
Tömeg 3 kg

Szín

Szín Zöld

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 56 dB

Méret és súly

Magasság 8,2 cm
Szélesség 27 cm
Mélység 27 cm
Súly 3 kg
Kód:  ECODM636
Termékszám:  DMINI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10