Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Ecovacs DM85

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs DM85

Ha azok közé tartozik, aki szereti a takarítást, de nincs ideje, vagy egyszerűen unja a takarítást, ne essen kétségbe.  Ma már a robotikai olyan eszközöket fejlesztett ki, melyek képesek elvégezni egy csomó dolgot Ön helyett. Ezek közül az egyik, ez a nem mindennapi robot porszívó. Képes felporszívózni és felmosni az ön padlóját. Teljesen önállóan működik, kiváló eredményességgel, így ön bátran mehet a munkahelyére vagy kirándulni, érkezésekor egy kitakarított ház fogja fogadni.

főbb jellemzői

  • Robot porszívó, minden típusú padló tisztítására
  • Elvégzi a porszívózást és feltörlést
  • Négy tisztítási üzemmód és időzítő funkció
  • Nagy kapacitású akkumulátor, üzemideje akár 2 óra
  • Kivehető,rugalmas rögzítésű főkefe 
  • Két forgó oldalsó kefe
  • Távvezérlő infravörös adóval és LCD kijelzővel

Az akadály nem okoz problémát

Ez a takarítógép úgy lett megtervezve, hogy képes legyen a munkavégzésre minden korlátozás nélkül az egész házban. Képes könnyedén átjutni az egészen 1,5 cm magas legömbölyített élű küszöbön. Méreteiből adódóan képes az alacsony bútorok alatti takarításra, ahová ön eddig csak nehezen jutott el a porszívó fejével. Univerzális kialakításával könnyedén elbánik bármilyen típusú padló tisztításával: fapadló, linóleum, padlócsempe és még az 1 cm hosszú szálú szőnyegek tisztításával is. Ugyanis egy tökéletesen megtervezett rugalmas rögzítésű kefével van felszerelve, mely alkalmazkodik az egyenetlen felületekhez, és az egyszerű eltávolítása után a főkefe nélkül is porszívózhat. Ez a funkció optimális az olyan háztartásokban, ahol kisállatot tartanak és így nem szükséges a kefe állandó tisztítása a feltekeredett szőrzettől. 

Maximális hatékonyság

Otthonunk tökéletes takarításhoz nem csak egy forgó kefe segíti, mint ahogy az a legtöbb robot porszívó esetében lenni szokott, hanem mindjárt kettő. Így biztosítja a lehető leghatékonyabb takarítást a fal mentén és a sarkokban. A kefék könnyedén eltávolíthatóak csere vagy tisztítás esetén. A takarítógépbe okos mop rendszert építettek integrált víztartállyal. A porszívót nagyszerű érzékelő rendszerrel látták el, melynek köszönhetően felismeri az akadályokat még mielőtt beléjük szaladna. Biztosan értékelni fogja a szennyezettség mértékét elemző funkciót. A porszívó így a szennyezettebb részeket hosszabb ideig takarítja, hogy egy porszem se maradjon utána.

Tartozékok széles köre és hosszú üzemidő

Rögtön négy választható tisztítási mód és programozható időzítő áll rendelkezésére a takarításhoz. Így lehetősége van beállítani a takarítás módját és időpontját, arra a napszakra amikor épp a munkahelyén tartózkodik és más dolga már nem is akad, mint csak élvezni a tiszta otthonát, mindezt az ön kétkezi munkája nélkül. Előnyeihez tartozik még a napi két takarítási időpont megadásának lehetősége is. Az elvégzett munka után a takarítógép automatikusan visszatér a töltőallomására, hogy a lehető leghamarabb kész legyen a következő feladatra. A porszívó első osztályú lítium akkumulátorral van szerelve, melynek kapacitása 2850 mAh. Az két órán át tartja üzemben a készüléket anélkül, hogy újra kéne tölteni.

Műszaki adatok:

Termék méretei:
34,4 × 34,4 × 8,8 cm

Súlya:
4,9 kg

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Távirányítóval
Tulajdonságok Távirányító

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Működési idő 120 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Oldal

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 56 dB

Méret & súly

Szélesség 34,4 cm
Magasság 8,8 cm
Mélység 34,4 cm
Tömeg 4,9 kg

Szín

Szín Fekete

Zajszint

Zajszint 56 dB

Méret és súly

Magasság 8,8 cm
Szélesség 34,4 cm
Mélység 34,4 cm
Súly 4,9 kg
Kód:  ECOVR001
Termékszám:  ECODM85
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20