Oldal frissítése

Ecovacs Deebot 710

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs Deebot 710

Nagyon hatékony tisztítása a háztartásnak

Az ECOVACS DEEBOT 710 robot porszívó nagyteljesítményű funkciókkal, köztük a Smart Navi ™ 2.0 feltérképezési technológiával rendelkezik, ezáltal a tisztítást a lehető leghatékonyabban és megbízhatóan végzi. A DEEBOT számos módszert kínál különféle felületek alapos tisztításához, nagy teljesítményű porszíváshoz az igényesterületeken és a hatékony szűréshez, amely tökéletesen elbánik a szennyeződésekkel, atkákkal és allergénekkel a levegőben.

Smart Navi ™ 2.0 feltérképezési technológia

A DEEBOT 710 beépített kamerával rendelkezik fejlett SLAM grafikus algoritmussal, amely a Smart Navi ™ 2.0 feltérképezési technológiával működik. A készülék alaposan elemzi a helyiséget, majd az adatokat felhasználja a tisztítás optimalizálására, és szisztematikus tisztítási képlettel számolja ki azt, hogy a már megtisztítottterületet újból ne tisztítsa meg,  és biztosítja, hogy a tisztítás során ne maradjon szennyezett terület.

MAX üzemmód a teljesítmény maximalizálása érdekében

A MAX üzemmód aktiválásával a robot porszívó teljesítménye megduplázódik, tökéletesen megtisztítva még az erősen szennyezett padlókat és a szőnyegeket is.

Akadály észlelési technológia

Beépített ütközésérzékelőkkel a porszívó biztonságosan elkerüli az akadályokat a helyiségben. Ezenkívül a porszívó oldalán lévő puha párnázott lökhárítók megóvják a bútorokat a sérülésektől.

Automatikus töltés

Ha a Li-ion akkumulátor lemerül, a robot porszívó automatikusan visszatér az újratöltő dokkhoz,ahol az akkumulátor automatikusan újratöltődik, hogy a DEEBOT folytathassa a tisztítást. Legfeljebb 110 perc üzemeltetési idő áll a rendelkezésedre töltésenként.

Mobil alkalmazásvezérlés

Miután párosítottad a porszívót az ECOVACS Home mobilalkalmazással, könnyen beállíthatod a tisztítási módot vagy az ütemezett tisztítási lehetőséget távolról. Az intelligens mobil eszköz képernyőjén ezután figyelemmel kísérheti a tisztítás folyamatát, beleértve a térképet is, vagy ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségiszintjét vagy a fő- és oldalkefe aktuális állapotát.

Nagy teljesítményű szűrő

A hatékony szűrésnek köszönhetően a porszívó összegyűjti az apró porszemcséket és az atkákat, és tisztítás közben csökkenti az allergiát és az asztmát előidéző  levegőben lévő káros anyagok mennyiségét is. A rendszeres tisztítás biztosítja az otthon egészségesebb és tisztább levegőjét, ezáltal ismét szabadon lélegezhetsz.

Egyszerű kezelés

Az ECOVACS DEEBOT 710 robotot mindenki képes kezelni. Nyomd meg a porszívó tetején található gombot az automatikus tisztítási üzemmód egyetlen gombnyomással történő elindításához . A mobilalkalmazáson keresztül részletesebb beállításokat állíthatsz be, beleértve a tisztítási mód kiválasztását vagy a tisztításütemezést.

Az OTA frissítései

Az integrált OTA frissítési funkciónak köszönhetően az ECOVACS DEEBOT 710 robotszivattyú könnyen frissíthető a problémamentes működés érdekében.


Paraméterek

Specifikus jellemzők

Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Távirányító

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 110 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Oldal

Zaj

Zajszint 65 dB

Szín

Szín Fehér

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 65 dB

Méret és súly

Magasság 8,1 cm
Szélesség 32,5 cm
Mélység 32,5 cm
Súly 3,1 kg
Kód:  ECOVR710
Termékszám:  D710
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20