Oldal frissítése

EcoFlow

EcoFlow cég

EcoFlow – forradalom a hordozható eko-energiában

Az EcoFlow egy fiatal, ambiciózus vállalat, amely szűkebben véve a hordozható ökológiai akkumulátor-állomások és kiegészítők gyártásával foglalkozik. Ebben az ágazatban termékeik a jelenlegi piacon az abszolút csúcsot képviselik teljesítmény és formatervezés szempontjából egyaránt. Az EcoFlow termékek páratlan előnye a nagy töltési sebesség. A szabadalmaztatott X-Stream technológiának köszönhetően még a legnagyobb kapacitású centrálé is feltölthető egyetlen óra alatt a konnektorból 0% -ról 80% -ra. Ne korlátozzon az áramhiány - az EcoFlow termékekkel a kezed ügyében lesz az energia a természetben, utazás közben, a munkahelyen vagy áramkimaradás esetén.

ecoflow akkumulátoros centrálé

EcoFlow DELTA 1300 nagy üzemidővel és teljesítménnyel

A rendkívül erőteljes és csendes EcoFlow DELTA 1300 akkumulátor-centrálé a hordozható akkumulátor-állomások új szabványát képviseli, amelyek egyszerre akár 11 eszközt is képesek ellátni. Az 1260 Wh kapacitás szimpatikus állóképességet ígér, és az 1800 W teljesítmény (a Surge funkcióval 3300 W-ig) elegendő a közönséges készülékek széles választékához. USB-A, USB-C, váltóáramú vagy autós csatlakozóaljzat is rendelkezésre áll. Az EcoFlow DELTA 1300 jól használható lakókocsiban való utazáshoz vagy fotózási felszerelések áramellátásához.

Mindenki tud választani az EcoFlow RIVER 600 sorozatból

Az EcoFlow 600 sorozat számos beállítást és moduláris felépítést kínál. A klasszikus RIVER 600 állomásról létre lehet hozni egy RIVER 600 MAX-ot egy további akkumulátor-modul csatlakoztatásával, és ezáltal meg lehet duplázni annak kapacitását. Ha még nagyobb teljesítményre van szükséged, akkor az EcoFlow RIVER 600 PRO remekül beválik majd. Mindezek az állomások csendesen üzemelnek, erős, megbízható teljesítményt nyújtanak, és mobilalkalmazással teljesen szabályozhatók. Az X-Boost technológia lehetővé teszi a még igényesebb készülékek intelligens és gazdaságos meghajtását.

ecoflow töltőállomás
ecoflow powerbank

EcoFlow RIVER Bank – ideális megoldás a gondtalan utazáshoz

Kicsi és könnyű, de mégis erőteljes. A stílusos EcoFlow RIVER Bank árambank is leírható ezekkel a szavakkal. Az optimálisan kiválasztott 94 Wh kapacitásnak köszönhetően felviheted például egy repülőgép fedélzetére, és könnyen elfér a kézipoggyászban. A nagyméretű, áttekinthető kijelző mellett minden bizonnyal értékelni fogod az USB-C és az USB-A portokat vagy a vezeték nélküli töltésre szánt felső területet. Az EcoFlow RIVER Bank funkció ezután segít az USB hubot bővítő funkcióban, ha munkavégzéshez több slotra van szüksége.


Paraméterek módosítása
39 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15