Oldal frissítése

EcoFlow Power Kits 100W Solar Panel - Flexible

5 1 értékelés
51 890 Ft

EcoFlow Power Kits 100W Solar Panel - Flexible

Az EcoFlow rugalmas napelem tökéletes választás mindazok számára, akik egy rendkívül hatékony és könnyű napelemet keresnek, amely tökéletesen alkalmazkodik a lakókocsi, pótkocsi vagy hajó tetejének görbületéhez. Ez a panel extrémen könnyű és rugalmas, és akár 258 fokban is hajlítható, hogy illeszkedjen járműved egyedi formájához. A fejlett üvegszálas és laminálási eljárásnak köszönhetően mind a 182 cella rendkívül tartós és kiváló teljesítményt nyújt.  

Az EcoFlow rugalmas napelem legfontosabb jellemzői

  • Napenergia-átalakítási arány akár 23%
  • Fantasztikus rugalmasság 258 fokig
  • Tökéletes autótetőkre, furgonokra vagy hajókra
  • A rugalmas EcoFlow napelem könnyen rögzíthető fűzőlyukakkal vagy ragasztóval.
  • Minimális súly a könnyű hordozhatóság érdekében
  • IP68 szabvány szerinti víz- és porállóság
  • A beépített bypass diódák megakadályozzák a túlmelegedést

Az EcoFlow napelem kiváló hatékonysága

Az EcoFlow 100W-os hajlékony napelem kiváló, 23%-os hatékonysággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyorsan feltöltheti akkumulátorrendszeredet vagy hordozható erőművedet. A panel integrált bypass diódái megakadályozzák a túlmelegedést és fenntartják a cellák teljesítményét még árnyékos környezetben is, míg a beépített MPPT algoritmus optimalizálja a napenergia bemeneti teljesítményét. A 100 W-os hajlékony napelem még a legnagyobb esőben is képes a nap energiáját befogni, és a panel napelemcellái ellenállnak a különböző környezeteknek, a víztől a szárazig. A víz- és porállóságot ellenőrzött laboratóriumi körülmények között tesztelték az IP68-as minősítéssel.

Kényelmes telepítés

Az EcoFlow 100W-os rugalmas napelem előre vágott lyukakkal rendelkezik az egyszerű felakasztáshoz, vagy ragasztóval biztonságosan rögzíthető a felülethez. A szabványos napelemcsatlakozóval ez a rugalmas napelem akár meglévő 48 V-os áramellátó rendszerével vagy hordozható erőművével is használható. Mindezek a jellemzők teszik az EcoFlow 100W Flexible Solar Panel-t kiváló választássá mindazok számára, akik megbízható, könnyű és rugalmas napelemet szeretnének, amely kiváló hatékonyságot és maximális alkalmazkodóképességet biztosít.  


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Töltőállomáshoz, Tetőhöz

Tulajdonságok

Panel típusa Monokristályos

Kimenetek

Kimenetek MC4

Méret & súly

Szélesség 612 mm
Magasság 1 055 mm
Mélység 25 mm
Tömeg 2,2 kg
Kód:  EF02S11
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  5006001002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15