Oldal frissítése

Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete

4,0 7 értékelés
70 090 Ft

Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete

Ez a nagyszerű CUBOT Tab 20 és Tab KingKong tablet hűséges partnered lesz, amellyel több tevékenységet is könnyedén el lehet végezni. Lehetővé teszi az internet böngészését, fényképek és videók készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 10,1" méretű képernyővel készült, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játékok és filmek rajongói is megtalálják itt a kedvükre valót. 8 magos MT8788A processzor garantálja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 16 GB. 256GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a memória tökéletes választás a nagyobb igényű játékosok és a lelkes fotósok számára. A szükséges energiát 10600 mAh. USB-C csatlakozóval készült. A szóban forgó tablet vízálló, így nem lepik meg a mindennapok buktatói. IP68 és IP69K védelmi besorolású.

Tablet Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete ...
Tablet Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete ...

Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete tablet - fontos paraméterek

  • Élvezd a multimédiás tartalmakat eme Cubot tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését
  • A rendszermemória mérete 16 GB
  • 10,1" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C csatlakozóval látták el
  • Vízállóságának köszönhetően ellenáll a gyakori vizes baleseteknek
  • IP68 és IP69K védelmi besorolású
  • A fő kamera felbontása 16 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 10600 mAh
  • Megszakítás nélkül több mint hét órán át lehetővé teszi a működést
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Mali-G72 MP3 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 1024 GB méretű Micro SD és TF típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
  • A tablet lehetővé teszi az OTG funkció használatát
Tablet Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete ...

Fotózd le utazásod minden egyes lépését!

A tablet fényképezéshez 16Mpx felbontású főkamerát és 8Mpx előlapi kamerát tartalmaz. Ezen Cubot tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat készíthetsz. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz felvételeket, a LED háttérvilágítás segít neked. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti vagy éjszakai jeleneteket készítesz, gyenge megvilágítású helyeken, vagy ha jól megvilágított portrékat szeretnél készíteni. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

A tablet akkumulátora elegendő üzemidőt kínál

Ezen Cubot tablet 10600 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán keresztül garantálja a működést. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített Mali-G72 MP3 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a szükséges teljesítménnyel a kívánt multimédiás tartalom feldolgozásához.

Tablet Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete ...
Tablet Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete ...

Az előnyös Cubot tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Cubot tablet funkcióit és műveleteit Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android ismert a nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet által kínált RAM 16 GB méretű, amely képes a 3D-s játékok és a virtuális valóság kezelésére. 256 GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználók számára is ideális, és segít a nagyon nagy mennyiségű adat és alkalmazás tárolásában. Ha a tablet memóriája korlátoz, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD és TF memóriakártyával.

Ez a nagyszerű Cubot tablet többféle kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A tableten lévő WiFi segítségével kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést, anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia vezeték nélküli kapcsolatot biztosít különböző eszközökkel, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül. Az A-GPS a GPS továbbfejlesztett változata, amely nemcsak a műholdas jelekre, hanem a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó segédadatokra is támaszkodik. Ez a műszaki újítás növeli a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és gyorsan és zökkenőmentesen tölthetsz le nagy fájlokat, streamelhetsz vagy kezdeményezhetsz videohívásokat.

Tablet Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete ...
Tablet Cubot Tab King Kong 16GB/256GB fekete ...

Értékelni fogod a praktikus funkciókat

Élj minden napot a legteljesebben ezzel a hasznos Cubot tablettel! A tablet teljes mértékben kompatibilis az OTG funkcióval, ami azt jelenti, hogy más perifériákat, például egeret, billentyűzetet vagy USB-meghajtót csatlakoztathatsz. A külvilággal való kapcsolatba lépéshez nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például a célszerű mozgásérzékelő és giroszkóp. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely érzékeli a készülék helyzetét és beállítja a képernyő tájolását a minél kényelmesebb használat érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő és giroszkóp

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

251,2 × 170,2 × 15,6 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

820 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,1 " (25,65 cm)

Tárhely

RAM mérete 16 GB (16 384 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Micro SD, TF
Memóriakártya max. mérete 1 024 GB (1 048 576 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Giroszkóp

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 16 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell MT8788A
Grafikus chip Mali-G72 MP3

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Vízálló

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 251,2 mm (25,12 cm)
Szélesség 170,2 mm (17,02 cm)
Mélység 15,6 mm (1,56 cm)
Tömeg 820 g (0,82 kg)
Védelmi fokozat IP68, IP69K
Szín Fekete

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel)

Márka/modellek

Tablet márka CUBOT
Tablet modell Tab 20, Tab KingKong
Kód:  CUB7b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CUB7b1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15