Oldal frissítése

Corsair XD5 RGB (D5 pump reservoir)

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Corsair XD5 RGB (D5 pump reservoir)

A Corsair XD5 RGB vízhűtéses szivattyú minden számítógép álma. Az RGB világítással rendelkező, elegáns szivattyú nemcsak rendkívül hatékony, hanem számítógépét megjelenésével gazdagítja is. Kiváló teljesítményt nyújt, amely gyorsan és egyszerűen elosztja a hűtőfolyadékot a számítógépben. Nagy előnye a beépített RGB LED-izzók, amelyeket külön-külön vezérelhetsz egy kereskedelmi vezérlővel. A szivattyútartály térfogata 330 ml, minimalista kialakítású, G1 / 4 hőmérséklet-érzékelővel gazdagítva, hogy felismerje a számítógép belsejében levő hőmérsékletet. Minden bizonnyal értékelni fogod a paracorddal borított kábeleket.

A Corsair XD5 RGB vízhűtő szivattyú (D5 szivattyútartály) főbb jellemzői

  • A Corsair XD5 RGB nagyon hatékony és megbízható
  • 10 RGB LED-es lámpával van felszerelve, amelyeket egyeztethetsz a számítógép többi részével
  • A szivattyú telepítése egyszerű, és mindent megkapsz a dobozban
  • Hőmérséklet-érzékelővel is rendelkezik

Csatlakoztathatóság és kompatibilitás

A szivattyút közvetlenül a számítógép tokjába vagy egy ventilátorra (140 vagy 120 mm) lehet felszerelni, amely rendelkezik a kiegészítőkkel. A 24 tűs tápegység lehetővé teszi a szivattyú bekapcsolását anélkül, hogy a környező alkatrészeket beindítanád a víz egyszerű feltöltéséhez. A teljes szerelési rendszert gumi alkatrészekkel dúsították a zaj és a rezgés csökkentése érdekében. Természetesen a csomag mindent tartalmaz, amely a telepítéshez szükséges.


Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Vízhűtés

Megvilágítás

Világítás színe RGB
RGB vezérlés Corsair iCUE

Átfolyás

Átfolyás 800 l/h
Kód:  XY01140
Termékszám:  CX-9040002-WW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20