Oldal frissítése

Corsair

Corsair

Corsair - amikor a teljesítmény igazán számít

Az amerikai Corsair cég a kiváló minőségű játékkiegészítők és számítógépes alkatrészek egyik vezető gyártója. Teljes körű felszereléseket kínál a professzionális játékosok számára, úttörő szerepet tölt be a DRAM-modulok piacán, és az ATX számítógépes tápegységek egyik vezető gyártója. A népszerű termékek közé tartoznak a billentyűzetek, beleértve a mechanikus billentyűzeteket, a gaming egerek ill. a fejhallgatók a tökéletes játékélményért. Ezenkívül egyéb számítógépes alkatrészek is vannak, mint például SSD-k, hűtőrendszerek és PC házak.

Corsair

Feszegesd a játék határait a Corsair tartozékokkal

A Corsair segítségével a legjobb teljesítményt nyújthatod a játékok világában. A Corsair K70 mechanikus billentyűzetek rendkívül tartós billentyűkkel rendelkeznek, amelyek mindössze egy milliméteres nyomást követően regisztrálják az érintést, míg az FPS-játékosok imádni fogják a Corsair Ironclaw RGB egereket a sebészi pontosságú PMW3391 érzékelővel és a legendás Omron Switch érzékelőkkel. A tökéletes élvezet érdekében Corsair gamer fejhallgatókat is kínálunk, így egy hangról sem maradsz le.

A Corsair PC-alkatrészek meggyőznek megbízhatóságukról

A Corsair PC tápegységek csendesek, megbízhatóak és rendkívül hatékonyak, akár 80 PLUS Platinum minősítéssel. A modelltől függően akár 1200 W-os stabil teljesítményt is kínálnak, ami még a legjobb gamer konfigurációkat is könnyedén elbírják. A kiválasztott modellek támogatják a termikus sebességszabályozást, míg a legtöbb túlfeszültség-, rövidzárlat- és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Találhatsz vonzó, vízhűtést támogató PC házakat vagy csendes működésű számítógépes ventilátorokat is.

Corsair
Corsair

Corsair RAM a maximális teljesítményért

Tapasztald meg a sebességet első kézből a Corsair DRAM memóriamoduljaival. A legújabb DDR4-es Corsair Vengeance RAM még nagyobb teljesítményt nyújt kevesebb energiával. Különösen a profi gamerek fogják értékelni a memória túlhajtási lehetőséget vagy a dizájnos RGB háttérvilágítást. Az asztali számítógépekhez akár 2×32 GB, notebookokhoz pedig akár 2×8 GB memóriakapacitás is elérhető.

Paraméterek módosítása
623 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05