Oldal frissítése

Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro

-25%
Különleges ajánlat
126 900 Ft
95 090 Ft
74 870 Ft áfa nélkül

Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro

Magas minőségű segítséget keresel a háztartás kitakarításához? Akkor a nagy teljesítményű Concept VR2110 2 in 1 robotporszívót neked találták ki, mivel egyszerre képes kiporszívózni és a padlót felmosni, amivel rengeteg időt megspórol a takarítás során. A porszívó minden padlófelületre alkalmas, beleértve a szőnyegeket is. A Concept VR2110 mobilalkalmazás, vagy távirányító segítségével vezérelhető. A kiegészítők között egy PET kefét, HardFloor kefét és spirális kefét is találsz. A GyroTec 2.0 navigációs rendszernek köszönhetően a porszívó könnyedén eligazodik a helységekben, és a 1,5 cm magas akadályokat is képes áthidalni. Egy feltöltéssel a robotporszívó akár 180 percig is képes takarítani. A TripleAirClean szűrőrendszernek köszönhetően az otthonod gyönyörűen tiszta, valamint vírus- és baktériummentes lesz.


2 in 1

Háromlépcsős szűrés

Minden típusú padlófelületre


A Concept VR2110 2 in 1 RoboCross Gyro robotporszívó legfőbb tulajdonságai

 • 1,5 cm magas akadályokat is képes áthidalni
 • A Concept VR2110 erős motorral felszerelt
 • Egy töltéssel akár 180 percig is képes takarítani
 • A robotporszívó ideális az összes padlófelületre, szőnyegekre is
 • GyroTec 2.0 navigációs technológia a könnyű tájékozódásért
 • Egy lépésben biztosítja a porszívózást és a padló felmosását
 • Nagy teljesítményű, kefe nélküli BLDC motor
 • Energiatakarékos porszívó
 • Csendes működés
 • Portartály kapacitása: 600 ml
 • 2 in 1 tartály kapacitása: portartály 350 ml/víztartály 300 ml
 • A töltés ideje 3-4 óra
 • Három fő kefével és két oldalsó kefével ellátott
 • Spirálkefe az összes padlótípusra
 • HardFloor kefe kemény padlókra
 • A Concept VR2110 PET kefével is rendelkezik
 • CARPET Turbo a szőnyegek kiporszívózásához
 • Tökéletes tájékozódás a TOF érzékelőnek köszönhetően
 • A robot a Concept Home alkalmazáson keresztül vezérelhető
 • 4 takarítási üzemmód
 • TripleAirClean szűrőrendszer a tökéletesen tiszta környezetért

GyroTec 2.0 navigációs technológia

A Concept VR2110 robotporszívó a haladó szintű GyroTec 2.0 navigációs technológiával büszkélkedhet, melynek köszönhetően nagyszerűen tájékozódik a helységben, nem fut át ismétlődően a már feltakarított felületeken, ezzel megrövidíti a takarítás idejét. Az összes padlóburkolaton használható, még osztott helységekben is. Az ajtóküszöbök és a további, legfeljebb 1,5 cm magas akadályok nem okoznak a Concept VR2110 porszívónak problémát, mivel nagy kerekekkel és erős motorral felszerelt. Amint befejezte a takarítást, a robotporszívó visszatér a töltőállomásra.

A Concept VR2110 megszabadít a vírusoktól és a baktériumoktól

A tiszta és illatos otthon minden család alapköve. A Concept VR2110 segít felvenni a harcot a szennyeződésekkel, vírusokkal és baktériumokkal szemben. Elég hozzáadni a víztartályhoz egy általad kiválasztott fertőtlenítő készítményt és a robot már munkához is lát. Az eredmény egy tökéletesen tiszta és fertőtlenített otthon.

Concept 2 in1 porszívó

Mindenki számára ismerős lehet az a probléma, hogy nincs idő a megfelelő takarításra. De ez a Concept VR2110 porszívóval többé nem történhet meg! A robotporszívó ugyanis egy lépésben kiporszívóz és felmossa a padlót, miközben kombinálja a klasszikus portartályt az elektronikusan vezérelt víztartállyal. A funkció használatához a száraz takarításhoz használt tartály mellé szükséges behelyezni a 2 in 1 tartályt, és a robotporszívó máris munkához lát.

Nagy teljesítményű, kefe nélküli BLDC motor

A nagy teljesítményű, digitális, kefe nélküli, egységes BLDC motor számos érdekes előnyt kínál. Az egyik ilyen előny, hogy ez a motor - a klasszikus porszívó motorokkal szemben - csendesebben működik. Nagyon energiatakarékos, így nem csak energiát spórol, de a pénztárcáddal is kíméletes lesz. A Concept VR2110 porszívó megbízható és hosszabb élettartammal rendelkezik, emellett magas szívóereje eléri a 2200 Pa-t. Három teljesítmény-szintből válogathatsz, mely a kiválasztott takarítási üzemmód szerint változik. A szívóerő szükség szerint, vagy a szennyezettség mértéke szerint, manuálisan is beállítható.

Egy töltéssel akár 180 percig is képes takarítani

A Concept VR2110 porszívó előnye a nagy, 3200 mAh kapacitású LG BYD akkumulátor, melynek köszönhetően a porszívó egy feltöltéssel, hihetetlen módon akár 180 percig is képes takarítani. A nagy teljesítményű akkumulátor hosszú élettartamot és stabil ciklust biztosít. Ilyen akkumulátorokat használnak például az autóiparban vagy a fotovoltaikus rendszerek akkumulátortelepeiben, így biztos lehetsz benne, hogy magas minőségű termékről van szó.

Kiporszívózza a nehezen elérhető helyeket is

A Concept VR2110 porszívó három fő kefével és két oldalsó kefével rendelkezik. A fő kefét szükség szerint, vagy a padlótípustól függően cserélheted. Az oldalsó kefék kiszélesítik a hatókört, és a falak, bútorok, vagy a helyiségek sarkainál található, nehezen elérhető helyek takarítására szolgálnak.

Spirális kefe az összes padlótípusra

A Concept VR2110 spirális kefével ellátott, mely sörték és gumiból készült lamellák kombinációjából tevődik össze. Elbánik az összes padlótípussal, beleértve a szőnyegeket is.

HardFloor kefe a kemény padlókra

A Concept VR2110 porszívó tartozékkészlete igazán gazdag. Rendelkezésünkre áll például a HardFloor kefe, amelyet elsősorban kemény padlókhoz terveztek. Ez a kefe akár háromszor több szennyeződést is képes begyűjteni, beleértve a miniatűr részecskéket is. A speciális szálakkal ellátott puha felületnek köszönhetően nem kell aggódnod, hogy esetleg megkarcolja a padlót. A porszívó mindent hatékonyan, és ami a legfontosabb, óvatosan tisztít.

A Concept VR2110 elhozza a PET kefét a házi kedvenceknek

Ha van otthon háziállatod, akkor minden bizonnyal értékelni fogod a speciális PET kefét, amely szőrre, a legfinomabb porszemekre vagy akár kihullott hajra is alkalmas. A spirális kefe gumilamellákkal felszerelt, így tisztítás során a szőr vagy a haj nem akad bele.

CARPET turbo a szőnyegek kiporszívózásához

A Concept VR2110 porszívó Carpet turbo funkciót is nyújt, mely különösen használatos, ha a robotporszívóban egy carpet (szőnyeg) kefe is el van helyezve. A Turbo automatikusan aktiválódik, amikor a porszívó áthalad a szőnyegen. Megnő a szívóteljesítmény, így a szőnyeg tökéletesen tiszta lesz. Miután visszatért a keménypadlóra, visszaáll az eredeti teljesítmény.

Tökéletes tájékozódás a TOF érzékelőnek köszönhetően

A VR2110 robotporszívó speciális érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja a falak menti tökéletes tájékozódást. A porszívózás során a porszívó kis távolságot tart az akadályokkal szemben, így megvédi magát és a bútorokat is a sérülésektől. Így nem következnek be kellemetlen ütközések. A TOF érzékelőt üveg és fekete falak felismerésére is szolgál, így a robot ezeket a felületeket is képes megtisztítani.

A robot vezérlése a Concept Home alkalmazáson keresztül

Hogy a Concept VR2110 robotot folyamatosan ellenőrzés alatt tarthasd, használd a Concept Home alkalmazást, amely ingyenesen elérhető iOS és Android számára is. Az alkalmazás telepítése után azonnal beprogramozhatod a robotot, hogy bármikor és bárhol megkezdhesse a takarítást. Az alkalmazásban valós időben is ellenőrizheted, hogy a Concept robotporszívó mekkora felületen takarított már, és hogy éppen hol található. Az alkalmazás használatával még akkor is nekiláthatsz a takarításnak, ha épp nem tartózkodsz otthon. Hazatérésed után tökéletes rend vár majd. Ha azonban nincs okostelefonod, esetleg ha a mobilalkalmazás nem felel meg számodra, a robotot a távirányítóval is könnyedén irányíthatod.

A Concept VR2110 4 takarítási üzemmódot biztosít

A Concept VR2110 robotporszívó 4 tisztítási üzemmódot kínál. Auto SMART módban a porszívó hatékonyan és szisztematikusan mozog soronként az egész térben, és végül a falak mentén végez tisztítást. Helyi TURBO üzemmódban a Concept VR2110 spirálisan mozog, és egy adott helyen maximális teljesítménnyel szív. A perimetrikus mód segítségével tökéletesen feltakarít a falak mentén. Ha azonban a fenti üzemmódok közül egyik sem felel meg, egyszerűen használhatod a kézi üzemmódot, így oda helyezheted a porszívót, ahol éppen szükséged van rá.

Funkciók, melyek megkönnyítik a háztartás kitakarítását

A Concept VR2110 porszívónak számos kiemelkedő funkciója van. Ha az AUTO SMART módot vagy a perimetrikus üzemmódot választod, aktiválható a TURBO funkció, melynek köszönhetően a Concept VR2110 robotporszívó maximális teljesítménnyel működik. Az INTENSIVE funkció kiválasztása esetén a funkció kétszer megy végbe, perimetrikus üzemmód idején ráadásul maximális teljesítménnyel. Ugyanakkor, ha tisztítás közben zökkenőmentesen szeretnéd megnézni kedvenc filmed vagy TV-műsorod, használhatod a SILENT funkciót, mely kikapcsolja az összes hangjelzést.

TripleAirClean szűrőrendszer a tökéletesen tiszta környezetért

Ha a családban kisgyermekek, esetleg allergiás személyek is vannak, akkor a Concept VR2110 porszívóban mindenképp értékelni fogjátok a fejlett TripleAirClean szűrőrendszert, amely biztosítja a baktériumoktól és vírusoktól mentes, maximálisan tiszta környezetet. A HEPA 13 szűrővel végzett háromlépcsős szűrés képes eltávolítani a levegőből a részecskék és egyéb szennyező anyagok, beleértve a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át.


4,2
39 vásárló értékelte
80 %
vásárló ajánlja
6,06 %
Reklamációk aránya

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípushoz, Szőnyegre, Kemény padlóra, Puha felületekre, Linóleumra, Fapadlóra, Hajópadlóhoz

Rendeltetés

Rendeltetés Moppal, Szőnyegtisztításhoz, Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Funkció Automata feltöltés , Lépcsőről való leesés elleni érzékelő , Haj rácsavarodással szembeni ellenállás , Ütközésérzékelő , Több helyiségbeni porszívózás , Padlófelszínhez való alkalmazkodás
Portartály térfogata 0,6 l
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Navigáció módja Gyro
Motor típusa BLDC
Vezérlés típusa Alkalmazás
Takarítás módja Kefék, Programok, Felmosás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Habszűrő

Méret és súly

Magasság 8 cm
Szélesség 35 cm
Mélység 35 cm
Súly 2,77 kg

Felszereltség, tartozékok

Tartozékok Adapter, Oldalkefe, Távirányító, HEPA szűrő, Padló-/szőnyegkefe, PET kefe állatszőrhöz, Felmosó textil, Töltőállomás, Habszűrő, Virtuális fal, Víztartály

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Szín

Szín Fekete

Tápellátás

Tápegység típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5 óra (5 óra)
Működési idő 180 perc (180 perc)
Akkumulátor kapacitása 3 200 mAh

Zajszint

Zajszint 65 dB

Méret & súly

Tömeg 2,77 kg

Típus

Tulajdonságok

Kompatibilitás Concept Home, Wi-Fi

Energiacímke

Zajszint 65 dB

Teljesítmény

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Legkedveltebb kiegészítők

Concept VR2110/VR2100, HEPA + habszűrő - Porszívószűrő
Concept VR2110/VR2100, HEPA + habszűrő
3 640 Ft 3 590 Ft
Kosárba
Kosárba
Concept bal + jobb oldali kefe VR2110/VR2100 - Porszívó tartozék
Concept bal + jobb oldali kefe VR2110/VR2100
2 020 Ft 1 990 Ft
Kosárba
Kosárba
Concept tisztítókendő VR2110/VR2100 - Porszívó tartozék
Concept tisztítókendő VR2110/VR2100
1 740 Ft 1 690 Ft
Kosárba
Kosárba
Kód:  CONRV679
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VR2110

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB20