Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONCEPT VP8226 REFRESH parketta 700 W

4,4 3 értékelés
44 390 Ft

CONCEPT VP8226 REFRESH parketta 700 W

A Concept VP8226 REFRESH parquet porszívó nem csak nagy teljesítményével és alacsony energiafogyasztásával remekel, hanem a széles választékban elérhető kiegészítőivel is, amelyeknek segítségével kitakaríthatod az egész háztartásodat és még az autódat is. A prémium minőségű HEPA 13-as szűrővel a porszívó ideális még az allergiában vagy asztmában szenvedő felhasználók számára is. A készüléket használhatod minden típusú padlón, még a szőnyegekkel is. A Concept VP8226 REFRESH parquet porszívó zajszintje csendes üzemmódban nem haladja meg a 69 dB-t, működési tartománya pedig 10 méter. A motor teljesítménye elegendő az egész otthonod kitakarításához, másik előnye pedig, hogy még környezetbarát is. A Concept porszívó készletében olyan hasznos kiegészítők találhatók, mint például a résszívófej porkefével, a kárpittisztító fej, a CAR szívófej, a parkettatisztító fej vagy az AAAA szívófej.

Szakértő minden típusú padlón

10 m-s működési tartomány

HEPA 13-as szűrő


A Concept VP8226 REFRESH parquet porzsákos porszívó főbb jellemzői

  • Igazán gazdaságos, nagy teljesítményű porszívó
  • Kompakt forma és alacsony tömeg
  • Modern fekete design
  • A néma üzemmód zajszintje nem haladja meg a 69 dB-t
  • A 10 m-es működési tartománnyal nagy területeket porszívózhatsz ki konnektorváltás nélkül
  • Környezetbarát ECO motorral
  • A mosható HEPA 13 szűrő beszívja még a legfinomabb porrészecskéket is
  • Extra nagy antibakteriális porzsák
  • Multifunkcionális AAAA padlótisztító fejjel
  • Concept porszívó parkettatisztító fejjel a gyengéd tisztításhoz
  • Hasznos kiegészítők - résszívófej porkefével, kárpittisztító fej, CAR szívófej, parkettatisztító fej, AAAA szívófej
  • A csomag tartalmaz egy SMS porzsákot a szennyeződéseknek

Igazán gazdaságos, nagy teljesítményű porszívó

A nagy teljesítményű, 700 W-os ECO motor teljesítménye elegendő az egész háztartás kitakarításához. Az elektronikus szabályozással könnyedén beállíthatod a szívóerejét. Te magad választod ki azt, ami számodra megfelel. A mosható HEPA 13-as szűrő beszívja még a legfinomabb por részecskéket is, így a porszívó alkalmas az allergiában vagy asztmában szenvedő családoknak.

Concept VP8226 REFRESH parquet csendes működéssel

A Concept VP8226 REFRESH parquet porzsákos porszívó lenyűgöz modern megjelenésével és magas szívóerejével. A készülék másik előnye, hogy nagyon csendes a működése, a zajszintje nem haladja meg a 69 dB-t. 10 méteres működési tartományával igazán nagy távolságban használhatod konnektorváltás nélkül, ideális a nagyobb helyiségek vagy lakások számára. A Concept VP8226 porszívó alkalmas minden típusú padlóhoz, sőt még a szőnyegekhez is.

Multifunkciós AAAA padlótisztító fej

A Concept VP8226 REFRESH parquet porzsákos porszívó készletében megtalálható a különleges formájú AAAA padlótisztító fej, amely a nagy teljesítményű motorral kombinálva teljes kényelmet és maximális teljesítményt nyújt. Ez a szívófej ideális a szőnyegekhez, padlószőnyegekhez, futószőnyegekhez vagy kárpitozott bútorokhoz. Amennyiben kemény padlón szeretnél porszívózni, egyszerűen váltsd át a fejet a kapcsolóval a kefék kiengedéséhez és a porszívó máris készen áll a használatra.

Autótisztítás a rugalmas CAR szívófejjel

Ne feledkezz meg az autódról sem, amely időről-időre szintén igényli a takarítást. Pontosan ezért a VP8226 REFRESH parquet porzsákos porszívó rendelkezik egy CAR szívófejjel is, amely elér a nehezen hozzáférhető területekre. A szívófej rugalmas, így tényleg kényelmesen odafér mindenhova.

Concept VP8226 parkettatisztító fejjel a kíméletes tisztításért

A Concept VP8226 REFRESH parquet porszívó lenyűgöz minden kemény padló tisztításával. Formájának és különleges formatervezésének hála gyengéden bánik a padlóval, így nem okoz rajta karcolást vagy bármilyen sérülést. A padlóid pedig makulátlanul tiszták és fényesek lesznek.

Résszívófej porkefével a nehezen elérhető helyek tisztításához

A VP8226 REFRESH parquet porszívó csomag tartalmaz egy különleges, 2 az 1-ben szívófejet, amely a résszívófej és a porkefe ötvözete. Ezzel elérhetsz az olyan nehezen hozzáférhető területekre, mint például a radiátorok, vagy az egyes fiókok vagy a matracok és kárpitok közötti rések. Amennyiben szükséges, össze is csukhatod a kefés fejet és használhatod azt a por gyengéd eltávolításához a bútorokról, a redőnyről, az ablakpárkányról és a könyvekről.

Praktikus fej a kárpitra

Magával ragadóan tiszta kanapé, fotel, ágy vagy autóbelső? Mindezt Te is megvalósíthatod a kárpittisztító kefével, amely szintén a Concept VP8226 REFRESH parquet porszívó készletének része. A szívófej minden szennyeződést gyengéden és precízen távolít el, hogy ne tegyen kárt az anyagban.

VP8226 REFRESH parquet antibakteriális, extra nagy porszívó porzsákkal

A VP8226 REFRESH parquet porszívó extra nagy, 3,5 literes porzsákkal rendelkezik, amely modern SMS szövetből készült. A papír porzsákokhoz képest ez a porzsák számos előnnyel bír, mint például a magas szűrési kapacitás, az antibakteriális kialakítás illetve az ellenállás a fokozott páratartalommal szemben. Ez a porzsák képes kímélni a Concept porszívó motorját. A VP8226 REFRESH parquet készüléke HEPA 13-as szűrővel büszkélkedhet, így ideális az allergiától vagy asztmától szenvedő személyek számára is. A szűrő azon atkák, pollenek és baktériumok 99,9%-át képes magába szívni, amelyek egyébként visszajutnának a levegőbe porszívózás közben.

A Concept VP8226 praktikus segítség minden háztartásban

A Concept VP8226 porzsákos porszívó biztosan Téged is lenyűgöz modern fekete megjelenésével, amelyet fekete krómozott elemek egészítenek ki. A porszívó megjelenésének fő előnye a kompakt formája és alacsony tömege, ez teszi a VP8226 használatát igazán könnyűvé. A teljesen forgatható elülső kerekei gondoskodnak a Concept VP8226 porszívó sima és sokoldalú mozgásáról. A hátsó kerekei lágyítottak, így nem szükséges aggódnod a padló vagy a parketta megkarcolása miatt sem. A porszívót könnyedén elhelyezheted a két parkolóállás egyikében, két opció áll rendelkezésedre a szívófej rögzítéséhez is. A praktikus fogantyúval kényelmesen szállíthatod is a Concept VP8226 készülékét.

Kiegészítők:

  • AAAA szívófej
  • Parkettatisztító fej
  • Extra hosszú CAR résszívófej
  • Résszívófej porkefével
  • Kárpittisztító fej

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos, Autó porszívó

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 69 dB

Tartály

Űrtartalom 3,5 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 43,5 cm
Magasság 31 cm
Mélység 25 cm
Tömeg 5,8 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Fém
Kompatibilitás Concept Home
Tulajdonságok Automatikus kábel visszatekerés

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára
Nyél Teleszkópos cső
Kefék Por
További kiegészítők Szűrő

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONSV860
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VP8226

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15