Oldal frissítése

Concept VP5076

4,4 46 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP5076

Ciklon

Könnyű tisztítás

Kis méret

Mosható HEPA 10 szűrő

A Concept VP5076 porszívó nagy teljesítményű, 700 W-os motorja tökéletes takarítást biztosít. Mosható HEPA 10 szűrővel rendelkezik, amely megfelelő környezetet garantál az allergiások számára. A 1,5 literes ciklon tartállyal gond nélkül és kényelmesen felporszívózhatod a lakást vagy a házát.

Porzsák nélküli porszívó

A Concept VP5076 egy porzsák nélküli porszívó. A tartályban leülepedő szennyeződést centrifugális erő hatására továbbítja a gyűjtőhelyre. Az ürítése nagyon egyszerű. Csak nyomd meg a gombot, és mindent kiüríthetsz anélkül, hogy hozzá kellene érned a piszokhoz vagy a porhoz.

Nincs több kábel

A Concept VP5076 kis háztartásokba is alkalmas, mivel egyszerűen eltárolhatod a szekrényben, hogy ne legyen láb alatt.

Nincs több kábel

A Concept VP5076 porszívó felszerelésének egy padlófúvóka is a része, amely könnyen megbirkózik a szőnyegek, a futószőnyegek és a lépcsőfokok felporszívózásával. A fül átkapcsolásával kitolod a sörtéket, így kemény padlón is használhatod. Minden bizonnyal értékelni fogod a résfúvókát, amely lehetővé teszi a hozzáférhetetlen helyek elérését - például felporszívózhatod a port a bútorok, a radiátorok vagy a konyhaszekrények mögött.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz, Antibakteriális

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Padló, Résszívó

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 75 dB

Szín

Szín Fehér
Kód:  CONBV429
Termékszám:  VP5076

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10