Oldal frissítése

Concept VP-5100

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-5100

Gyakorlati Porszívó Concept lesz a kedvenc társa tisztításakor. Ez egyesíti a modern design, a minőségi kivitelezés és különösen a hatalmas erő, ami a vastag szőnyegek a legfinomabb szennyeződést. Hatékony motor, annak ellenére, hogy a szívóerőt nagyon gazdaságos és nagyon csendes. A zaj a határ mindössze 80 dB.

legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű porszívó modern design
  • Nagy szívóerő
  • Teleszkópos fémcső
  • Sugara 8 m
  • Behúzható tápvezeték
  • Eldobható papír táskák csomag
  • Anti-záró porzsák

Kíméletes kerekek védi a padló ellen karcolásoktól. Hála 5 m hosszú kábellel samonavíjecímu lesz még nagyobb kényelmet, mert akkor nem kell változtatni oly gyakran aljzatba. Az előnye, hogy ez a modell a választás a gyűjtőtartály. Vagy szívni hulladék 2,5 liter textil táska, amely aztán kifolyt könnyen és újra lehet használni, vagy 1,5 liter ciklon hajóknak ürítse ki a sajtóban. , És ezáltal elkerülhető a vásárolni zsákokat. Kis súly és praktikus fogantyú teszi az általános kezelési és hordozhatóság.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Tömeg 3,9 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  CON002a13
Termékszám:  VP5100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15