Oldal frissítése

Concept VP-5095

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-5095

Folyamatos cseréjét és a vásárlás papírzacskó elég a házimunkát. Ez a praktikus porszívó cég Concept körkörös szívó. VP-5095 ideális eszköz minden háztartásban. Ő kiemelkedik nem csak a teljesítmény, hanem számos tartozékok, modern design és egyszerű kezelhetőség. 

legfontosabb jellemzői

  • Peak cyclonic porszívó
  • Tökéletes ár / teljesítmény arány
  • Így nem kell vásárolni papír táskák
  • nagy teljesítményű motor
  • HEPA szűrő
  • Terjedelmes szemétkosárba
  • teljesítmény szabályozás
  • behúzható kábel

Erőteljes motor teljesítménye 800 W kihúzták a vastag szőnyegen a legapróbb részecskéket. Ez 2,5 liter szemetet befogadóedény, amely könnyen eltávolítható, miután kerül megtöltésre és kiürítésre. Többé nem kell bajlódnia a csere porzsákok.HEPA szűrő gyakorlatilag nem igényel karbantartást, és oda csak mossa meg a víz alatt. Továbbá, a legtöbb olyan atkák, baktériumok és allergének, így a levegő otthon lesz sokkal tisztább és szebb. 

Egy része a porszívó egy fém teleszkópos cső, amellyel kényelmesen elérheti akár nagyobb távolságokat. Hossza samonavíjecího Cord 5 m és sugár akár 8 m, amely megszünteti az állandó váltás aljzatok. Kezelés és általános élni fog a kis tömeg és a kiegészítők széles választéka.

A padló szívófej biztonságosan szívja minden kemény felületen, szőnyeg vagy takaró. A legnehezebben megközelíthető helyekre is könnyen megközelíthető egy slot kiterjesztése. Turbókefe tökéletesen tiszta kanapék vagy székeket az állat bundáját. Értékelje a kárpit szívófej kefe, amellyel biztonságosan eltávolítani a port a bútorok vagy parapet nélkül karcolás.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 77,6 dB

Méret & súly

Tömeg 4,7 kg

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  CON002a12
Termékszám:  VP5095

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10