Oldal frissítése

Concept VP-5090

3,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-5090

A papír porzsákok folyamatos megvásárlása és cseréje megterhelő feladat lehet. Vásárolja meg inkább a Concept cég praktikus cyclonic rendszerrel működő készülékét. A VP-5090 ideális eszköz minden háztartásban. Nemcsak teljesítményével emelkedik ki, hanem számos kiegészítőjével, modern designjával és egyszerű kezelhetőségével is. 

Legfontosabb jellemzők

  • Peak cyclonic porszívó
  • Tökéletes ár/teljesítmény arány
  • Nem igényel papír porzsákot
  • Nagy teljesítményű motor
  • HEPA szűrő
  • Hatalmas portartály
  • Teljesítmény-szabályozás
  • Feltekercselhető kábel

Az 1200 Wattos teljesítménnyel rendelkező, erős motor még a legapróbb porszemeket is eltávolítja a szőnyegekből. 2,5 literes portartálya könnyen eltávolítható és kiüríthető, miután megtelt. Többé nem kell bajlódnia a porzsákok cseréjével. A HEPA szűrő gyakorlatilag nem igényel karbantartást, elég csak folyó víz alatt kiöblíteni. A készülék eltávolítja az atkák, baktériumok és allergének többségét, így a levegő sokkal tisztább lesz otthonában. 

A porszívó része egy fém teleszkópos cső, amellyel kényelmesen elérheti akár a nagyobb távolságolra lévő helységeket. 4,5 méteres kábelhossza 7,5 méteres sugarú, így nem kell folyamatosan váltogatnia az aljazok között. A készülék használata kis súlya és számos kiegészítője miatt igen könnyű. A padló szívófej biztonságosan felporszívóz minden kemény felületet és szőnyeget. Résszívó feje pedig a legnehezebben megközelíthető helyekre is könnyedén elér.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 200 W

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Tömeg 4,1 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  CON002a11
Termékszám:  VP5090

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10