Oldal frissítése

Concept VP-4340

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-4340

Rendetlenség a szobában, kiömlött gyümölcslé a padlón, és állandóan elő kell vennie a nehéz porszívót és egy rongyot? Ennek most vége. A Concept cég kézi porszívójának segítségével egy pillanat alatt, minimális erőfeszítéssel megtisztíthatja a területet. Egy nagyon kompakt porszívóról van szó ugyanis, ami problémamentesen képes nedves tisztításra is. A 900 ml (150 ml a folyadék kiszívásakor) űrtartalmú gyűjtőtartályt ezután elég egyszerűen leöblíteni, megszárítani és utána bátran folytathatja a takarítást. Az áramellátást a 2200 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja, ami akár 25 percig fenntartja a működését. Ennek a típusú akkumulátornak fő előnye a hosszabb élettartam, szükség szerint bármikor fel lehet tölteni, nem kell megvárni, hogy teljesen lemerüljön. Sőt, gyorsabban és könnyebben feltölthető, így a készülék eredményül kapott súlya alacsonyabb.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt porszívó modern dizájnnal
  • Könnyen tartható a kellemes fogantyúnak köszönhetően
  • Li-ion akkumulátor elegendő kapacitással
  • Portartály 0,9 liter űrtartalommal
  • Futási idő egy töltéssel max. 25 perc
  • Sokféle hasznos kiegészítő
  • Teljes feltöltés kb. 6,5 óra
  • Kis súly


A szép formájú fogantyú biztosítja a könnyű kezelhetőséget. A tartozékok széles választéka nagy lehetőséget ad a sokféle használathoz. Számos különböző felületen lehet használni, melyekkel igazán óvatosan bánik. Ide sorolhatjuk a vizes szívásra alkalmas fúvókát, a kefével ellátott fúvókát és a résszívót is, aminek segítségével könnyen kitakaríthat a radiátor mögött vagy más nehezen megközelíthető helyeken.

A csomag tartalma:

Töltőegység
Fúvókák nedves szíváshoz
Réstisztító
Kefés szívófej
Nagy kefe
Töltő adapter

 

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Nedves tisztítás

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6,37 óra
Működési idő 24,51 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Kézi, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Töltési módok Töltőállomás

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Tömeg 1 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  CON002a10
Termékszám:  VP4340

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10