Oldal frissítése

Concept VP-4320

3,9 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-4320

Rendetlenség a szobában, kiömlött folyadék a padlón, és állandóan elő kell vennie a nehéz porszívót meg egy felmosórongyot? Ennek immár vége. A Concept kézi porszívójával azonnal és minimális erőfeszítéssel tisztíthatja meg a területet. Ez egy igen kompakt méretű porszívó, amely gond nélkül birkózik meg a nedves szennyeződésekkel. Gyűjtőtartályának térfogata 750 ml (nedves porszívózás esetén 150 ml), amelyet miután végzett egyszerűen öblítsen ki, töröljön szárazra, majd nyugodtan folytathatja a takarítást. A működést egy 1200 mAh-s NiMH akkumulátor biztosítja, amely akár 11 perces üzemidőt is lehetővé tesz. A töltés a dokkolón zajlik és a teljes feltöltéshez körülbelül 5,5 óra szükséges.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern kialakítású kompakt porszívó
  • A jó markolat miatt könnyű a fogása
  • 0,75 literes portartály
  • Akár 11 perces üzemidő egy töltéssel 
  • Hasznos kiegészítők széles skálája
  • Teljes feltöltés körülbelül 5,5 óra
  • Kis súly

Az egyszerű kezelést szépen kialakított markolat biztosítja, amely pontosan illeszkedik a kézbe. A tartozékok széles választéka a felhasználási lehetőségek tárházát biztosítja. Számos különféle felületen használható, mindenhol kíméletes munkát végez. A tartozékok között találhatók nedves szívófejek, egy kefés szívófej vagy réstisztító, amellyel könnyen be tud nyúlni a radiátorok mögé és a nehezen megközelíthető helyekre is.    

A csomag tartalma:

töltőegység
szívófejek a nedves porszívózáshoz
réstisztító
kefés szívófej
töltő adapter

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Ni-MH
Töltési idő 5,4 óra
Működési idő 11 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Töltési módok Töltőállomás

Méret & súly

Tömeg 0,8 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  CON002a08
Termékszám:  VP4320

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10