Oldal frissítése

Coleman

Coleman - hibátlan outdoor felszerelések

A Coleman márka, amelynek története 1899-ig nyúlik vissza, az egyik vezető outdoor felszereléseket gyártó vállalat. Az első terméke, amely végül a vállalat alapkövévé vált, és amelyet a logó is ábrázol, a lámpa volt. A Coleman később számos más terméket is tökéletesített, mint például a hűtőtáskákat és a BlackOut Bedroom technológiát a sátrakhoz. A kínálatban számos olyan sátor és kempingtartozék található, aamelyek a tartósság és megbízhatóság garanciájával büszkélkedhetnek, és amelyek mögött sokéves hagyomány rejlik. A Coleman ma is ugyanazt a célt tűzte ki termékeivel - hogyan lehet inspirálni és élvezetesebbé tenni a szabadban töltött időt.

Coleman sátrak: otthonod a kalandok útján

A gyorsan és egyszerűen felállítható Coleman-sátrak nemcsak a többállomásos vándorláshoz tökéletesek, ennek köszönhetően a túrázók és az alkalmi kirándulók is hamar beléjük szerethetnek. A Coleman sátor megvéd a széltől és az esőtől, valamint az erős napsütéstől, emellett kényelmet és biztonságot nyújt, miközben a világot járod. Családi sátrak kínálatunk kényelmes és tágas otthont biztosítanak családodnak vagy csapatodnak a természetben töltött kellemes időtöltéshez.

A sátrakhoz multifunkciós Coleman bútorok tartoznak

Lazíts kempingezés közben a Coleman kempingbútorokkal. Könnyű, tartós és kényelmes székek széles választékát találod, amelyek könnyen összecsomagolhatók a könnyű szállítás és tárolás érdekében. Készítsetek ételeket vagy játszatok társasjátékokat a Coleman hordozható kempingasztalokon, amelyek a rugalmasságot, a tartósságot és a kényelmet ötvözik. Minden Coleman kempingbútort úgy terveztek, hogy ellenálljon a kültéri időjárásnak és hosszú távú megbízhatóságot biztosítson.

A Coleman gázpalackok és kempingfőzők elkészítik az utazás finomságait

A Coleman gázpalackok és kempingfőzők a kempingezők számára egy all-in-one megoldást kínálnak. Ezek a megbízható és nagy teljesítményű gázfőzők kompakt kialakítással rendelkeznek. Csatlakoztasd a kempingfőzőt egy Coleman gázpalackhoz, hogy stabil és egyenletes lángot biztosítson, a széles skálán mozgó kültéri hőmérséklet mellett is. A szélvédő javítja a kempingfőző teljesítményét, szeles körülmények között, a Coleman gázpalack gázkeveréke pedig optimális teljesítményt biztosít hideg körülmények között és nagy magasságokban is.

Paraméterek módosítása
31 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15