Oldal frissítése

Mi az a KodakCoin?

KodakCoin

A KodakOne blockchain platform 

Mint már fentebb említettük, KodakCoin lesz a natív kriptovalutája a KodakOne rendszernek. Ez a rendszer a blockchain technológiát használja világszerte a fotósok vagy fotós ügynökségek számára a szerzői jogok kezelésének megkönnyítésére és védelmére – a Bitcoinhoz hasonlóan itt is a „kódolt digitális naplóról” lehet beszélni. A fotósok tárolhatják a képeiket az archívumban vagy elhelyezhetik ott az új képeiket amelyeket a blockchain hálózat (nagy kiterjedésű hálózat - WAN) kellőképpen véd és biztonsági másolatokat is készít.

i Kodak egy amerikai multinacionális vállalat, amelynek eredete a 19. század végére nyúlik vissza. Az évek során a Kodak a legkülönbözőbb fényképészeti eszközök és anyagok egyik vezető gyártója és szállítója lett, de mivel képtelen volt időben reagálni a digitális fényképezés okozta változásokra, a cég jelentős hosszú távú visszaesést élt át.

A KodakOne engedélyezési platformként is működik majd, ahol profi és amatőr fotósok eladhatják fotóik bizonyos jogait. A továbbadott szerzői jog árát az eladás után azonnal a KodakCoin kriptovalutában kapják meg. Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, magának az új blockchain technológiának a bejelentése is egy nap leforgása alatt a Kodak részvények árfolyamának 120 %-os növekedéséhez vezetett.

i Ez is érdekelhet
1. Ripple (XRP) A jövő kriptovalutája, vagy csak egy csapda a befektetőknek? A Ripple indulatokat vált ki.
2. Ethereum Letaszíthatja a trónról a Bitcoint?
3. Litecoin Miben más, mint a Bitcoin?
4. STORJ Fogadj a decentralizációra.
5. ZenCash A platform amely a személyes adatokra helyezi a hangsúlyt.
6. Vertcoin Kriptovaluta a kis bányászok számára.

Szoftver, amely a regisztrált fotókat védi

A rendszer további előnyeként a KodakOne azt ígéri, hogy állandó védelmet biztosít a regisztrált képeknek. Ezt egy speciális szoftveren keresztül valósítja meg, amely egy adott kép az IP-címe alapján képes átkutatni az internet zegzugait. Ha történetesen talál egy engedély nélküli képet, először a szerzőt figyelmezteti, majd segít neki, megkapja az őt megillető díjazást.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20