Oldal frissítése

CANDY CSOE H7A2DE-S

4,4 6 értékelés
158 990 Ft

CANDY CSOE H7A2DE-S

Problémát jelen számodra, hogy otthonodban nincs elég hely a ruhaszárításhoz? Ennek apropóján a szabadonálló CANDY szárítógépbe történő beruházás az ideális opció. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legkeresettebb típus a felhasználók körében. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A szárítógép gyűjtőtartállyal van felszerelve, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosott ruhából lecsapódó nedvességet. A szárító lefolyócsövét közvetlenül a szennyvízcsatornára csatlakoztathatod, így nincs szükség a kondenzációs tartály rendszeres ürítésére. A hatékony CANDY CSOE H7A2DE-S szárítógép a legkiemelkedőbbet nyújtja, ami jót tesz Neked és a ruháidnak. Olyan hasznos funkciók jellemzik, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és mobil vezérlés. Az intelligens szárítógép képes csatlakozni egy okos mobileszközhöz, így távolról is vezérelheted a készüléket. A helytakarékos CANDY szárítógép mérete 85 × 59,5 × 58,5 cm (ma×szé×mé). Tömege 43,2 kg.

Szárítógép CANDY CSOE H7A2DE-S Oldalnézet
Szárítógép CANDY CSOE H7A2DE-S Jellemzők/technológia

A csúcstecnológiás CANDY CSOE H7A2DE-S szárítógép főbb előnyei

  • A szabadonálló szárítógép modern és helytakarékos megoldás a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Kapacitását tekintve 7 kg ruhát tud szárítani
  • A készülék zajszintje 67 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth támogatással
  • A késleltetett indítású szárítógép lehetővé teszi, hogy a szárítást az olcsóbb áramdíjú időpontra ütemezd
  • A beépített kijelző tájékoztat a szárítás aktuális állapotáról

A korszerű CANDY CSOE H7A2DE-S szárítógép kiemelkedően innovatív és praktikus funkciói a te kényelmedet szolgálják

A sokoldalú CANDY szárítógép használatával rengeteg időt takaríthatsz meg, amit egyébként a ruhák teregetésével töltenél, majd várnád, hogy megszáradjanak. Az előlapon található integrált kijelző tájékoztat Téged az aktuális folyamatról vagy beállításokról.

Szárítógép CANDY CSOE H7A2DE-S Oldalnézet

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló CANDY CSOE H7A2DE-S szárítógép

Szeretnél pénzt megtakarítani, ugyanakkor tisztán és szárazon tudni a ruháidat? Válaszd energiahatékony szárítóinkat. Késleltetett indítás funkcióval rendelkezik, így kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áramellátás előnyeit. Ha olyan időpontban kapcsolod be a szárítógépet, amikor alacsonyabbak az áramárak, csökkentheted a teljes energiaköltséget. A költséghatékony működésű CANDY CSOE H7A2DE-S szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szárítás során keletkező hőenergiát a hideg levegő fűtésére használja fel, így nem kell folyamatosan áramot fogyasztania a levegő fűtéséhez, ezáltal energiát takarít meg.

A kiváló CANDY szárítógép műszaki adatai

A szárítógép ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára, mivel gyorsan és hatékonyan szárítja a nagy mennyiségű ruhát. Az energiatakarékos CANDY CSOE H7A2DE-S szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Az átlagos éves energiafelhasználása 1,72 kWh. A készülék töltetkapacitását illetően 7 kg ruha egyidejű szárítására képes. Zajszintje 67 dB. A szárítási hatékonyság kulcsfontosságú tényező a szárítógép kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép mennyi nedvességet képes eltávolítani a vizes ruhákból. A figyelemre méltó teljesítményű CANDY szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, így a normál szárítási mód a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép CANDY CSOE H7A2DE-S Energia címke

Méretek:

85 × 59,5 × 58,5 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

43,2 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Hatékonyság B
Zajszint 67 dB
Energiafelhasználás 1,72 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 211 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 58,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 43,2 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Mobil vezérlés
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth
Intelligens funkciók Távirányítás

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  CANSU051
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102181
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05