Oldal frissítése

CANDY CDIN 2L360PB

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CANDY CDIN 2L360PB

A CANDY CDIN 2L360PB beépíthető mosogatógép  tökéletes segítőtárs a konyhában. A készülék előnye a számos modern technológia, amelyek az edények tökéletes tisztaságát biztosítják. Megtakaríthatod vele a mosogatásra fordított időt és energiát. Az intelligens Brava mosogatógép egy szöveges kijelzőn keresztül több, mint 20 nyelven képes kommunikálni veled.


Időt és energiát takarítasz meg

Az intelligens Brava sorozat nem csak időt, hanem energiát is megtakarít. A praktikus Zoom programnak köszönhetően mindössze 39 perc alatt képes elmosni és megszárítani az edényeket. A további programok: iIntenzív 75 °C, univerzális 60 °C, Eco 45 °C, valamint öblítő és  Wifi program.


Késleltetett indítási funkció

A CANDY CDIN 2L360PB késleltetett indítási funkcióval is rendelkezik, így gond nélkül megtervezheted a mosási műveleteket.

Wifi + Bluetooth kapcsolat

Kommunikálj a CANDY CDIN 2L360PB-vel mobiltelefonnal, bárhol is vagy. Akármikor csatlakozhatsz Wifi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Talking Candy segítségével beszélhetsz a mosogatógéppel.

A Brava mosogatógép folyamatosan ellenőrzés alatt áll

A modern CANDY CDIN 2L360PB a Simply-Fi alkalmazással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a mosogatógép folyamatos vezérlését. Például ellenőrzi a megmaradt só, öblítőszer és / vagy tabletta állapotát. Állandó áttekintést kaphatsz a készletekről, és időben feltöltheted azokat. Ezenkívül az alkalmazás segíti a felmerülő technikai problémák megoldását. Az energia- és vízfogyasztási statisztikák szintén követhetők. Használd az ellenőrző ciklust és a programozott karbantartást a Brava alkatrészek állapotának részletes ellenőrzéséhez.


13 terírék

A 13 teríték elhelyezésének lehetősége még a nagyobb családokat is érdekelheti.

Az edények optimális elhelyezése

A CANDY CDIN 2L360PB új intelligens kosárral rendelkezik. Ezeket a tartókat kifejezetten az edények optimális elhelyezésére tervezték. A felső kosár további 10% extra helyet biztosít. A kosár magassága szabadon beállítható, még teljes terhelés esetén is.

Praktikus lekerekített fogantyúk

Minden bizonnyal elnyerik tetszésedet az új, lekerekített fogantyúk, amelyek biztosítják az egyszerű használatot és az edények elhelyezését. A poharak vagy tányérok pontosan a helyükön maradnak.

Hely nagyobb méretű edények elhelyezésére

A mosogatógép nagy előnye, hogy bármilyen méretű edény elhelyezhető 34,5 cm-es átmérőig .

Felejtsd el a gombokat

A CANDY CDIN 2L360PB-t mindenki könnyen kezelheti. A mosogatógép praktikus érintőgombokkal rendelkezik . Minden egyértelműen megjelenik a digitális kijelzőn, és több mint 20 nyelven képes kommunikálni veled.

Biztonságos mosogatógép

Ha a víz meghaladja a normál szintet, az automatikus készülék leállítja a beáramlást, és a fölösleges vizet kiüríti, hogy megakadályozza a víz kiömlését.

A ciklus kezdete után is rakd be az edényeket

Ha a ciklus kezdete után edényeket kell hozzáadni, akkor tedd meg! Ez nem jelent problémát a Candy mosogatógépnek. A mosogatás veszélyeztetése nélkül további  edényeket rakhatsz bele.

Folyamatosan tiszta víz

A Candy hármas öntisztító rozsdamentes acél szűrő beépített belső mikrofilterrel rendelkezik, amely folyamatosan tiszta vizet biztosít a mosás minden szakaszában.


Paraméterek

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth
Kompatibilitás Simply-Fi
Intelligens funkciók Távirányítás, Programok felvétele, Hibadiagnózis, Állapot infó, Utasítások az alkalmazásban, Fogyasztás figyelés, Hangvezérlés

Szín

Szín Semleges

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály E
Edénykészlet kapacitás 13 ×
ECO ciklus időtartama 3,83 óra (230 perc)
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program) 10,4 l
Zajkibocsátási osztály C

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Beépített
Mosogatógép vezérlése Teljesen integrált

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás, Öntisztítás
Mosogató programok Gyors
Mosogatógép általános funkciói Mosás végét jelző hangjelzés

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Kosár
Tulajdonságok Kijelző, Állítható kosarak

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 82 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 1,5 m (1,5 m)
Kód:  CANMY46
Termékszám:  32900758
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05