Oldal frissítése

BRAUN

BRAUN

BRAUN: Termékek, melyek jobbá teszik az életet

A BRAUN márka még 1928-ban jött létre, amikor Max Braun mérnök megnyitotta a saját gyárépületét, mely az úttörő jellegű feltalált termékek gyártásával foglalkozott. 1950-ben piacra dobta az első borotváját egy konyhai robotgéppel együtt, amely a BRAUN háztartási termékek sorozatának megalapítását jelentette. Hirtelen halála után a céget két fia vette át, és ez a családi vállalkozás gyorsan nagy kiterjedésűvé vált ami a kínálatot illeti, és amely könnyen felismerhető a karakterisztikus német dizájnról és minőségről. Az emberek világszerte kedvelik és bíznak a BRAUN termékekben, melyek jobbá teszik az életet és tökéletesen sima bőrt biztosítanak.

BRAUN szőrtelenítő készülékek

A BRAUN depilátorok kényelmes szőrtelenítést biztosítanak

A BRAUN depilátorok teljes mértékben alkalmazkodnak a női vonalakhoz, melynek köszönhetően rendkívül sima szőrtelenítést és ragyogó külsőt eredményeznek. Úszó filmréteget tartalmaznak, mely csökkenti a bőrre kifejtett nyomás mennyiségét és maximális kényelmet biztosít. Az érzékeny bőrűek számára kifejlesztették a csúszófejet, mely sima mozgást biztosít. A BRAUN depilátorok része a szőrvágó is, mely alkalmas a bikinivonal érzékeny területének szőrtelenítésére.

BRAUN epilátorok - hosszú hetekre megszabadít a szőrszálaktól

A BRAUN s SensoSmart™ technológiával ellátott epilátorok a gyökerektől távolítják el a szőrszálakat, amellyel sima bőrt érhetünk el akár 4 héten keresztül is. Ha több hónapig tartó sima bőrt szeretnél, akkor a BRAUN Silk expert Pro IPL epilátor lehet a megfelelő a számodra, mely már 4 hét használat után tartósan csökkenti a szőrszálak mennyiségét. És hogy hogyan szabaduljunk meg az ajkak, és az áll körül éktelenkedő szőrszálaktól? A BRAUM arcepilátor játszva eltávolítja a szőrszálakat és kitisztítja a bőrt.

BRAUN epilátorok
BRAUN borotvák

A BRAUN borotvák biztosítják a tökéletes és gyengéd borotválkozást

A BRAUN borotvák azért rendkívüliek, mert egyenes vonalban mozognak - ez egy hatékony és intuitív mozgás, melynek köszönhetően kevesebb húzást is elég végezni a borotválkozás során, így a bőr nem irritálódik. A BRAUN borotvák nagy része Wet & Dry technológiával felszerelt, melynek köszönhetően szárazon, vagy vízzel és habbal is borotválkozhatsz, az AutoSense érzékelő pedig a szőrszálak sűrűsége alapján szabályozza a teljesítményt.

A BRAUN trimmelők tökéletes vágást végeznek néhány pillanat alatt

A BRAUN trimmelők élethosszig tartó éles pengékkel rendelkeznek, emellett a modellek nagy része AutoSense érzékelővel ellátott, mely a szőrszálak sűrűsége alapján szabályozza a teljesítményt. A BRAUN trimmelővel több tucat hosszúságot vághatunk, melyet 0,5 mm-es lépcsőkben szabályozhatunk. A BRAUN trimmelők különféle hosszúságok vágását is lehetővé teszik, és emlékeznek a legutóbbi beállításokra. Így a teljeskörű styling a BRAUN multifunkciós trimmelők segítségével biztosítva van.

BRAUN trimmelők
Péče o pleť BRAUN

A BRAUN masszírozó gépek ellazulást és relaxációt nyújtanak

A BRAUN masszírozó gépek bemutatják a FaceSpa Pro arc epilátorok családját, ennek a termékcsaládnak a része az arctisztító és a masszírozó fejek. A fejek egyike a MicroVibration fémből készült toning fej, mely kellemesen hűvös érzést hagy maga után úgy, hogy lágyan bemasszírozza a krémet a bőrbe. Puha, tiszta és hidratált bőrt érhetünk el a puha kefével - körkörös mozdulatok segítségével kitisztíthatod a bőrt.

Paraméterek módosítása
309 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15