Hosszabb ideig kell maximális minőségben megőriznie az élelmiszereket? A Maxxo VM Profi nem csak az otthoni, hanem a hentesek, csemegeboltok, szállodások, vadászok, halászok stb. számára is nagyszerű segédeszköz. Az ételek vákuumozásának köszönhetően helyet takaríthatsz meg a hűtőben és a fagyasztóban is. A zacskóban lévő ételt a gépbe kell helyezni, és egyetlen gombnyomással a készülék kiszívja a levegőt. Közvetlenül a zacskózás után egyszerűen hegeszd össze a zacskót, és az élelmiszer tömörítve marad. A vákuumozó nagy, 20 l/perc szívóteljesítménnyel működik, ígymég a puhább élelmiszereket is képes vákuumozni. A vákuumozót bárki kezelheti, mivel a működése teljesen automatikus. A vákuum speciális pácoló funkcióval is rendelkezik, ami különösen akkor jön jól, ha grillezésre készülsz.
A professzionális, teljesen automatikus Maxxo VM Profi vákuumos csomagológép forradalmi módon segít vákuumban tárolni az élelmiszereket, így hosszabb ideig megőrzik a természetes ízüket, a színüket és a textúrájukat. Az ezzel a módszerrel eltárolt élelmiszer akár 5-ször hosszabb ideig marad friss, mint a hagyományos módszerű tárolásnál.
A Maxxo vákuumfóliázó gép VM Profi 20 l/perc teljesítményű dupla szivattyúval és megerősített dupla hegesztéssel van felszerelve. A gép felülete rozsdamentes acélból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és könnyen karbantartható. Minden funkció gyorsan beállítható a porszívó tetején található gombok és digitális kijelző segítségével.
A Maxxo VM Profi vákuumozó módosítva lett az új Sous-vide konyhai trend alkalmazásához. Ez a technika abból áll, hogy az elkészítendő ételt a fűszerekkel együtt egy speciális zacskóba csomagoljuk. Ezt a zacskót úgy kell módosítani a nagyobb terheléshez, hogy az ne szakadjon szét a főzés során. Az ilyen vákuumcsomagban elkészített élelmiszerek megtartják az összetéveszthetetlen ízüket és a teljes táplálkozási értéküket.
A speciális gyorspácolás funkcióval a hús több órás pácolási időtartama helyettesíthető. A Maxxo vákuumcsomagolóval pillanatok alatt elkészül a grillezni kívánt hús.
A különböző élelmiszerek három különböző vákuumozási üzemmódba állíthatók be: száraz, nedves vagy vizes. Olyan ételdobozok is vákuumozhatóak, amelyek speciális csatlakozóval vannak ellátva a szívócsővel történő légtelenítéshez, vagy pedig a légtelenítést meghatározhatja saját magad is. A Maxxo készülék olyan speciális funkcióval is el van látva, amely megakadályozza a törékeny és a finom élelmiszerek deformációját a vákuumozás alatt.
Figyelmeztetés: A tömlő nem képezi a csomag részét
Kód: | MXXPR002 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | Maxxo VM Profi |