Oldal frissítése

Bosch robotgépek

Bosch robotgépek - banner

Bosch robotgépek - a maximális főzési élmény szolgálatában

A Bosch márka több évtizedes tapasztalattal a háta mögött nem véletlenül vált a megbízhatóság és a csúcsminőség szimbólumává. Konyhai készülékeik között mindenki megtalálja a tökéletes segítőtársat. A Bosch robotgépek nem okoznak csalódást hála a gondos mérnöki tervezésnek és a precíz gyártási folyamatnak. Bármilyen konyhai előkészületről is legyen szó, a Bosch robotgép számára nincs lehetetlen! A tartozékok széles választékában megtalálhatod a sütemények, italok, sőt, akár a fagylalt készítéshez legideálisabb eszközt is. A kiegészítők cseréje pedig gyerekjáték - a Bosch robotgépek különleges felépítésének hála pusztán néhány pillanat kérdése.

Dagasztókaros Bosch robotgép

Dagasztókaros Bosch robotgép

Hála a dagasztókaros Bosch robotgépeknek, a tészták összegyúrása, dagasztása nem igényel többé kézi erőt. A gépi megoldással több víz és levegő kerül a masszába, az ebből készült sütemény vagy kenyér pedig könnyebb és szellősebb lesz. A bolygóműves keverés nem hagyja, hogy a keverőtál oldalára tapadjon a massza. A legalább 4 választható sebességfokozat, a 3,9 literes keverőtál és az 500-1500 W közötti teljesítmény miatt a dagasztókaros Bosch robotgép tökéletes segítő kenyérsütéshez.

Bosch robotgép húsdarálóval

A nyári grillpartik előtt szükség lehet egy megbízható készülékre a friss hamburgerhús előkészítéséhez. A Bosch robotgépet húsdaráló feltétje ideális eszközzé teszi nyers és főtt húsok vagy akár zöldségek darálásához is. Nagyobb, akár 1 kg nyersanyag is percek alatt ledarálható vele. Sőt, egyes modelleknél további kiegészítőkkel (pl. kekszkinyomóval) még jobban igényre szabhatod új Bosch robotgéped funkcióit.

Bosch robotgép húsdarálóval
Bosch robotgép szeletelőkoronggal

Szeletelőkoronggal felszerelt Bosch robotgép

A zöldségek precíz szeletelése sosem egyszerű feladat. A különféle alapanyagokhoz ajánlva a Bosch robotgépekhez többféle aprító, szeletelő vagy reszelő korong is elérhető. A tartós, rozsdamentes acélból készült tárcsák gyorsan és pontosan csíkokra vágják pl. a zöldségeket ázsiai ételekhez. A hasábburgonya készítő feltét percek alatt egyenletes csíkokra vágja a nyers burgonyát. A Bosch robotgépre szerelt reszelőkorong viszont a házi gombócokhoz segíti előkészíteni a krumplit.

Bosch robotgép tartozékok

A különféle robotgép sorozatokhoz különféle feltétek elérhetőek. Sok modell széles alapfelszereltséggel kerül forgalomba, de érdemes körülnézni a többi külön megvásárolható tartozék között is, mivel ezek használatával a Bosch robotgépet még sokrétűbben lehet használni. A tartozékok között megtalálhatók citrusprések, turmixfeltétek és fagylaltkészítők. A Bosch MUM5 esetében házi tészta készítő feltétek közül is választhatsz.

Bosch robotgép tartozékok
Paraméterek módosítása
27 termék

Bosch robotgépek

A Bosch robotgépek kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10