Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Bosch MUM9BX5S61

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
408 390 Ft

Bosch MUM9BX5S61

A konyhádban több fajta különböző gép is van és szívesen redukálnál? Válaszd a Bosch MUM9BX5S61 konyhai robotot. Teljesen fém váza van, amely biztosítja, hogy valamit ki is bír. A konyhai mérleget is elfelejtheted, hiszem ez a konyhai robot beépített mérleget tartalmaz, így akár már a tészta dagasztásakor lemérheted a tömegét. Biztosan értékelni fogod a beépített stoppert, amely a SensorControl Plus rendszer segítségével mindig pontosan megbecsüli, mikor van a tejszínhabnak megfelelő konzisztenciája és a robot leáll. Erős. 1500 W-os motorja van, amellyel még a nagyon nehéz tésztákkal is elbír. Az extra nagy, 5,5 literes tálban képes feldolgozni 3 kg kelt tésztát vagy 3,5 kg gyúrt tésztát. Ez mind a 3D bolygóműves keverő technológiának köszönhető, 3 irányban egyszerre. A Bosch konyhai robottal az eledel elkészítése gyerekjáték, még egy kezdő is képes ínycsiklandozó finomságokat készíteni. A robot képes felismerni a csatlakoztatott kellékeket és aszerint állítja be a fordulatszámot.

Bosch Bosch MUM9BX5S61 konyhai robot legfontosabb tulajdonságai

  • Bosch konyhai robot teljesen fém testtel rendelkezik
  • Mérés egyenesen a tálban, köszönhetően a beépített mérlegnek
  • SensorControl Plus - intelligens stopper
  • Erőteljes 1500 wattos motor a nagyon nehéz tészták számára
  • Felismeri a csatlakoztatott tartozékokat
  • Feltekerhető kábel
  • Nagy 5,5 literes tál 3 kg kelt tészta számára
  • 7 szintű fordulatszám
  • EasyArmLift a könnyű kezelhetőségért a karral
  • A 3D bolygókerekes tésztakeverés egyidejűleg 3 irányban történik

Bosch MUM9BX5S61 nagyszerű tulajdonságai

A Bosch konyhai robot nagyon erős motorral van felszerelve, így elbánik a legnehezebb konyhai esetekkel is. Ezen kívül rendelkezik egy érzékelővel, amely felismeri az aktuálisan csatlakoztatott kelléket és aszerint állítja be a fordulatszámot. A Bosch robot remek tulajdonsága a feltekerhető kábel, amely ilyen módon soha nem fog a konyhapulton zavarni. A tál megfelelően nagy méretű akár 3kg kelt tészta feldolgozására is. A fordulatszámot 7 szinten lehet állítani. Értékelni fogod a billenő kart EasyArmLift technológiával a könnyű kezelhetőségért. A 3D bolygóműves tésztakeverés 3 irányban folyik egyidejűleg, így egyenletes és tökéletes keverésben részesülnek a hozzávalók.

Bosch MUM9BX5S61 konyhai robot kiegészítői

A Bosch konyhai robot kiegészítői könnyen felszerelhetőek és színükben meg vannak különböztetve az egyértelmű irány megtalálása érdekében. A keverő fej egyidejűleg 3 irányban mozog, tökéletesen másolja a tál vonalait, így nem marad keveretlen összetevő a tálban. A habverő fej magasságában állítható, hogy a kevesebb és több alapanyagot is megfelelően meg tudd keverni. A dagasztó horog speciálisan kialakított formával rendelkezik, hogy tökéletes vágást ejthessen a tésztán majd ezt követően pedig alaposan megkeverhesse. A ThermoSave egy vastag falú keverő edény ellenálló üvegből a hideg és meleg ételre, 2,3 literes térfogattal. Speciális formájának köszönhetően a keverés közben csökkent a hangerőssége. Továbbá a robot egy húsdarálót is tartalmaz, 3 szitával a különböző keménységre (3, 5 és 8 mm). Akár 2 kg húst is ledarál egy perc alatt. A Bosch robot képes felszeletelni, felkarikázni és lereszelni a különböző zöldségeket vagy egyéb élelmiszert köszönhetően a körkörös mozgású 5 rozsdamentes acélpengének (kétoldalú penge kemény és puha karikázásra, penge a közepesen kemény és puha reszelésre, reszelő penge a gombócokhoz). A gép specialitása a hús, a burgonya, a gyümölcs vagy a zöldség szabályos 9 mm-es kockákra való felaprítása. A Bosch konyhai robot sokoldalú felhasználása miatt nem lesz szükséged további készülékekre.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló
Keverőtál űrtartalma 5,5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 7
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Alumínium
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 43,3 cm
Szélesség 22,2 cm
Magasság 33,7 cm
Tömeg 16,9 kg

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  BOSRB001
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MUM9BX5S61
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15