Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSCH MUMS2ER01

4,0 3 értékelés
64 690 Ft

BOSCH MUMS2ER01

A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép a mutatós piros szín és a rozsdamentes acél kombinációjával ideális segítőtárs minden háztartásba. A készülék erőteljes motorja biztosítja a teljesen kényelmes használatot. A BOSCH MUMS2ER01 megbirkózik még a nehéz kelt tésztával is. A kiegészítőket egyszerűen kicserélheted egyetlen gomb megnyomásával. 4 sebességgel gondoskodik a tökéletes végeredményekről a konyhában. A BOSCH MUMS2ER01 robotgép széleskörű kiegészítőket tartalmaz, amely magában foglalja a 3,8 literes nagy keverőtálat is. A robotgép a 3D bolygókeverő rendszert alkalmazza a nyersanyagok tökéletes összedolgozásához. Rendelkezik egy különleges rekesszel a kábel tárolásához, a kiegészítőket pedig nyugodtan megtisztíthatod a mosogatógépben is.



A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép főbb jellemzői

  • A robotgép 3D bolygókeverő rendszerrel büszkélkedhet
  • Az erőteljes motor gondoskodik a teljes kényelemről a használat során
  • 4 sebességgel biztosítja a tökéletes végeredményt
  • Egy speciális kábelrekesszel is rendelkezik
  • A kiegészítők mosogatógépben moshatók
  • Képes az akár nehéz kelt tészta kezelésére is
  • Cukrászdai kiegészítők a szuper desszertekhez
  • BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép nagy, 3,8 literes rozsdamentes acél edénnyel
  • Gumi lábbakkal
  • Egyszerű kitöltés a tálból

BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép nagy teljesítménnyel 

Nagy teljesítményű konyhai robotgép

A BOSCH MUMS2ER01 robotgép olyan nagy teljesítményű motorral dolgozik, amelynek nem okoz problémát a nagyon nehéz kelt tészta sem. Minden egyes hozzávalót kifogástalanul kever el. Ennek eredményeként tökéletes fogásokat készíthetsz a családodnak és a barátaidnak.

BOSCH MUMS2ER01 minőségi rozsdamentes acél tállal

A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép nagy, 3,8 literes rozsdamentes acél keverőtállal érkezik. A tál belső részét úgy alakították ki, hogy minden egyes kiegészítő igazodjon a formájához. Ennek köszönhető, hogy mindig tökéletesen eldolgozott tésztát kapsz. A tál természetesen alkalmas a nagyobb és kisebb nyersanyagok számára egyaránt. Kényelmesen összekeverhetsz benne 2,4 kg piskótatésztát vagy egy 1,7 kg kelt tésztát.

3D bolygókeverő rendszer a tökéletesen elkevert alapanyagokhoz

A kifogástalanul elkészített fogásokhoz elengedhetetlen az összes nyersanyag egyenletes összekeverése. Ebben lesz segítségedre az innovatív 3D bolygókeverő rendszer, amely 3 irányban forgatja a kiegészítőket, miközben a motor ezzel ellentétes irányban dolgozik. Így tehát a BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgéppel mindig tökéletesen eldolgozott keveréket kapsz, legyen az akár a tál oldalán, az alján vagy a közepén. A tészta igazán légies lesz, a végeredmény pedig garantáltan megéri!

BOSCH MUMS2ER01 robotgép 4 sebességgel a megbízható végeredményekért  

A BOSCH MUMS2ER01 4 sebességfokozattal biztosítja minden nyersanyag gyors és páratlan elkeverését. Tartalmazza azt a praktikus kábeltároló rekeszt, amelynek hála a kábel egyáltalán nem lesz zavaró a konyhapulton.

A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép használata teljesen biztonságos

Első a biztonság

A biztonságos és kényelmes használat érdekében a BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép gumi lábakkal érkezik, ennek hála a készülék használata teljesen stabil. A motor borítás garantálja a biztonsági szabványnak való megfelelést. Az elektromos biztosíték pedig megakadályozza a BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép véletlen bekapcsolását.

BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép páratlan kényelemmel

Cukrász kiegészítők a tökéletes desszertekhez

Készíts tökéletes állagú és ízletes recepteket a különleges cukrász kiegészítőkkel. A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép tartalmaz egy keverőfejet, egy habverőt és egy dagasztókart is. A tészták elkészítése ezentúl gyerekjáték lesz. Ezeket a kiegészítőket nyugodtan rábízhatod a mosogatógépre.

BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép egyszerű karbantartással

Könnyen tisztítható kiegészítők

Mindannyian tudjuk, hogy mennyi időbe telik az egész konyha rendbetétele sütés és főzés után. Éppen ezért a BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép olyan kiegészítőkkel rendelkezik, amelyeket könnyedén behelyezhetsz a mosogatógépbe. Ezáltal több időd juthat a további ételkészítésre vagy más tevékenységekre.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Habverő kar
Keverőtál űrtartalma 3,8 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 700 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 4
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás

Anyag

Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 27,7 cm
Szélesség 26,6 cm
Magasság 26,6 cm
Tömeg 5,2 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  MUMKR329
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MUMS2ER01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20