Oldal frissítése

Bissell CrossWave

4,4 19 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Bissell CrossWave

Kiömlött a kávé a padlóra vagy esetleg kedvenc négylábúja szőrözi össze a lakást? Aggodalomra semmi ok! A Bissel CrossWave univerzális porszívója valamennyi problémára megoldást nyújt. A két különálló tartálynak köszönhetően a tiszta és a szennyezett víz nem keveredik össze, így a kemény padló után azonnal nekiállhat a szőnyeg takarításnak. A 3 az 1-ben takarítógép nemcsak szív, de mos és szárít is. Próbálja ki ezt a megszokottól eltérő, csúcsminőségű eszközt!

A fő előnyök

  • 3 az 1-ben takarítógép
  • Két különálló tartállyal rendelkezik, egy a víznek és egy a pornak
  • Szív, mos és szárít egyetlen lépésben
  • Forgatható fejjel és LED világítással látták el
  • Cserélhető kefe

Takarítson könnyedén és gyorsan!

A Bissel Crosswave porszívó felbecsülhetetlen segítség lesz a padló takarításánál, ugyanis mindössze egy lépésben szív, mos és szárít is. Az egyedülálló kefehenger még a makacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. A szerkezet nem engedi, hogy takarítás közben a piszkos víz kiszivárogjon a tiszta felületre, makulátlan tisztaságot biztosítva padlóinak és szőnyegeinek egyaránt.

Hatékony tisztítás

A bivalyerős, 560 W-os motornak hála a Bissell porszívóval gyerekjáték valemennyi padló és szőnyeg takarítása. A gépezet garantálja a tökéletes tisztaságot még a szűk, nehezen elérhető felületek esetében is. A kiváló ergonómiával bíró és lenyűgöző külsővel megajándékozott, flexibilis szerkezet 2017-ben elnyerte a tekintélyes Red Dot Design díjat is, így biztos lehet benne, az Ön igényeit is maradéktalanul kielégíti majd. 

Egyszerű használat

A Bissel Crosswave porszívó kezelése kifejezetten egyszerű. Az érintőképernyőn könnyedén kiválaszthatja, hogy éppen milyen felület takarítására készül. Két opció áll rendelkezésére: kemény padlók és szőnyegek. A 7.5 méteres kábelnek és a 60 fokban elforgatható fejnek köszönhetően könnyedén manőverezhet a bútorok között, és azok alatt is. Ezzel az eszközzel otthonát könnyedén és gyorsan tisztává varázsolhatja. További előnye, hogy a Bissel Crosswave meglepően könnyű, mindössze 5.2 kg – így a porszívózással fáradtság nélkül végezhet. 

További információk:

Tiszta víztartály:
0,82 l
Porgyűjtő tartály:
0,48 l

Kábel hossza:
7.5 m
Súly:
5.2 kg

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés

Tulajdonságok

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Felszereltség, tartozékok

Kefék Forgó

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Tömeg 5,2 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  BISVY003
Termékszám:  17132
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20